Med en Ferrari av en pizzaovn!

Med en Ferrari av en pizzaovn!

Det er forskjell på pizzaovner, bare spør disse gutta. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Godt fornøyd med besøket så langt, sier medeier Eirik Selvaldsen om den nyåpnede pizzarestauranten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.08.2017 kl 09:32

ULLEVÅL: Nordre Aker Budstikke tok turen innom den nye pizzarestauranten ved Damplass og Ullevål.

For en flott pizzaovn?

– En Ferrari av en pizzaovn, ifølge pizzabakerne bak disken søndag ettermiddag, til lokalavisa utskremte.

Se bildet større

Loftshus Samvirkelag. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Lofthus Samvirkelag

Det er Lofthus Samvirkelag, Åpent Bakeri og Eirik Sevaldsen som står bak pizzarestauranten på Damplass.

– Vi åpnet for tre uker siden, og er så langt veldig fornøyd med besøket, sier han.

Åpent Bakeri er aksjonær i Lofthus Samvirkelag.

Se bildet større

Nytt serveringssted i de gamle teglsteinbygningene på Damplass. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nordiske råvarer

– Norges eldste Samvirkelag, helt tilbake til 1862. Vi startet opp i Åsengata for åtte år siden. Vårt konsept er italiensk pizza, men med nordiske råvarer. Som eksempelsvis populære Kraftkar fra Tingvollost, legger Sevaldsen til.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse