- Mer rekruttering

Leder av Østre Aker Skiklubb, Øyvind Hjerpseth, er naturlig nok glad for nyheten om at Linderudkollen skal oppgraderes til et moderne skianlegg.

Østre Aker Skiklubb holder til på Linderudkollen, og skulle gjerne hatt flere medlemmer.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
- En helårsstatus for K-70 bakken vil klart bety mye for rekrutteringen, sier hoppveteran og leder av Østre Aker Skiløubb, Øyvind Hjerpseth.

Han gleder seg naturlig nok over planene for Linderudkollen.

- Dette var veldig moro. Bortsett fra Marikollen i Akershus, finnes det i dag ingen K-70 bakke med helårsstatus i Oslo-området. Å kunne trene hele året, samt ikke være avhengig av kuldegrader og natursnø, vil bety mye for rekrutteringen, sier Hjerpseth.

Østre Aker Skiklubb ble etablert i 1963, og tilbyr blant annet hoppkurs for barn helt ned i fem-seks års alderen. Klubben låner gjerne ut ski og støvler.

Med stort og smått, aktive og hobbyhoppere, har klubben i dag 100 medlemmer fra hele Oslo, men de skulle gjerne vært flere.

- Vi håper jo også at jentene melder seg på etter hvert – foreløpig er det bare gutter i Østre Aker Skiklubb. Men det hopper jenter fra andre skiklubber i Linderudkollen, sier Hjerpseth.

Veteranhopperen – opprinnelig fra Korsvoll – har selv lagt skiene på hylla.

- Vel, etter et svalestup i Sandeggbakken i Alvdal for noen år siden, pensjonerte jeg meg, forteller Hjerpseth, for anledningen i ferd med å male vinduskarmene på klubbhuset.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse