Micha (14) flyttet til Norge for å danse

VANT: Marthe og Micha har allerede hentet hjem sin første førsteplass sammen. Foto: Foto: Privat

Etter bare to uker som dansepartnere vant paret Oslofjord International Open Junior II Standard. Nå er det norgesmesterskapet i sportsdans som står for tur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.11.2012 kl 16:49

Mikhail Chernavin (14), eller bare Micha, som familien Ekrem kaller han, har bodd i Norge i en snau måned.

Han pakket sakene sine og flyttet for å bli dansepartneren til Marthe Ekrem (12) i sportsdans.

- Jeg syns det er fint å bo i Norge, og hittil har det gått veldig bra å danse med Marthe, sier Micha på engelsk.

Etter bare to uker som dansepartnere, smalt det nykomponerte paret til i sin første konkurranse.

Til NM

I Oslofjord International Open Junior II Standard ble det førsteplass for Marthe og Micha.

Nå er det full forberedelse til NM førstkommende helg, som avholdes i Drammen.

- Det er 99 prosent sikkert at de skal delta, men vi får ikke en endelig avklaring før på torsdag. De kan ikke bare delta i en gren, slik som i Oslofjord, nå må de delta i alle 10. Det er selvfølgelig litt vanskelig for noen som bare har danset sammen i tre uker, forteller mamma Kathrine Ekrem.

Det betyr at parret trener seks timer hver dag for å bli klare.

- Men det er jo dette de lever for, og jeg tror de koser seg, sier mamma Ekrem.

Norsk skole

Micha er en hardtsatsende ung mann, og har nå begynt på norsk skole.

- Det er veldig greit. Skolen i Norge er ikke like tøff som i Russland, sier han.

Russeren har fra før av vunnet flere dansekonkurranser i hjemlandet, og er blant annet russisk mester.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...