Montgomery besøkte Lokalavisene Oslo

David Montgomery (t.v.) fikk se hvordan journalistene i Lokalavisene jobber. Videre f.v. administrerende direktør Jan Tore Kristiansen, redaktør Christian Haksø og journalist Øystein Dahl Johansen.

Sjefen i Mecom Group, David Montgomery, fikk et innblikk i Lokalavisenes redaksjon på Bryn fredag formiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2008 kl 15:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

F.v. redaktør Tore Bollingmo, nettjournalist Kathrine Nitter, administrerende direktør Jan Tore Kristiansen, David Montgomery, redaksjonssjef Arne Vidar Jenssen, redaktør Ivar Brynildsen og journalist Øystein

BRYN: Den britiske medieinvestoren er kjent for å holde seg oppdatert på hva som skjer i mediehusene hvor Mecom har eierskap rundt omkring i Europa. Fredag besøkte han Lokalavisene Oslo.

Montgomery, som selv startet sin karriere som lokalavisjournalist i en avisgruppe i Devon i England, møtte de ansatte med stor interesse og mange spørsmål om livet i Lokalavisene.

- Ingen andre

Deretter ble den administrerende direktøren vist rundt i lokalene, hvor han også fikk en presentasjon av det avisene holder på med i hele Oslo.

- Det spesielle med Lokalavisene er at de er veldig nær leserne og har inngående kunnskaper om lokalmiljøet. Dette er det ingen andre som har, sa Montgomery.

Den tidligere journalisten hadde også oppskriften for videre vekst klar.

- Det er viktig å etablere et godt forhold til leserne. Å kjenne sitt publikum er essensen i god journalistikk, sa Montgomery, som også trakk fram de siste måneders nettsatsing.

- Den servicen nettavisene innebærer for lesere og annonsører 24 timer i døgnet er viktig, sa han.

Redaktør Ivar Brynildsen satte pris på besøket av Mecom-sjefen.

- Det er svært hyggelig for oss å få besøk av David Montgomery. Han er sjef for et av Europas største medieselskaper med flere tusen ansatte i Nederland, Tyskland, Polen, Ukraina, Danmark og Norge. Dette besøket er det siste han gjør før Mecom-aksjen flyttes til hovedlisten på London Børs mandag. Han har også tidligere vist stor interesse for det vi har fått til her i Lokalavisene Oslo, sier redaktør Ivar Brynildsen i Akersposten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse