Møtte blotter med stresskoffert, sokker og sko

Nå er det blitt flott på Sognsvann, og Kari Bruusgaard håper på at alle nå tar ansvar og holder området i orden, selv plukker hun søppel hun kommer over. FOTO: Foto: Kristin Tufte Haga

Men det sognsvannsentusiast Kari Bruusgaard (76) har mest lyst til å snakke om, er at alle nå må ta ansvar for å holde området i orden!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.06.2012 kl 17:12

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Kari Bruusgaard fra Nordberg oppfordrer folk til å ta ansvar for sognsvannsområdet - her ved badebryggene - den gamle til venstre, og de nye bak til høyre. FOTO: Foto: Kristin Tufte Haga

SOGN: - Her er jeg nesten hver dag hele uken, og ser jeg noe søppel, så plukker jeg det opp. Nå har det blitt så fint her oppe, og i tillegg veldig gledelig at det snart kommer fire nye flytebrygger på plass. Nå må vi alle ta ansvar og bidra til at området blir holdt i orden!, oppfordrer sognsvannsentusiast Kari Bruusgaard (76) fra Nordberg.

 

Møtte blotter

Avisen skrev i forrige uke om "nye" Sognsvannsdammen, kommunen har nå blant annet plantet, laget trapper, og gjort andre utbedringer ved vannet.

Og går man på tur rundt Sognsvann flere ganger i uken, gjennom mange år, så er det ikke bare nye blomster og forskjellige fuglearter som kan ses, ifølge Kari.

 

- Tidligere jogget jeg også, og da møtte jeg en gang på en blotter her oppe. Han hadde kun på seg sokker og sko, og med stresskoffert! Jeg ble ikke direkte redd, situasjonen var ikke truende. Men jeg ble mer overrasket og noe lattermild. Men meget mulig jeg satte opp farten litt, ler Kari, som synes området er noe av det vakreste som er.

 

LES OGSÅ:

- Golde Goal-Henrik grisetaklet av forballkjendis

- Hunden gjør fra seg på gravstøtter og løper rundt blandt sørgene

Solgt en million over prisantydning

Skal telle søplekassene

- Jeg føler meg så heldig som kan bo i nærheten av et så vakkert område. Nå skulle jeg bare ønske at flere tar ansvar og hjelper til med å holde området i orden.

- Jeg tror faktisk jeg nå skal telle alle søplekassene rundt vannet - for det er mange! Og så skal jeg ta med en liten spørrerundet og høre om folk på tur virkelig er klar over hvor mange det egentlig er!

Avisen har også vært i kontakt med seksjonssjef i Bymiljøetaten, Trond Enkerud, og som bekrefter at de nye flytebryggene snart er på plass.

- Flere flytebrygger ble skadet i løpet vinteren, og Bymiljøetaten jobber nå med å få lagt ut nye brygger og vil bli ferdige med dette arbeidet i løpet få dager, ifølge Enkerud.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse