Myrerjordet må utnyttes

Ønsker debatt: To blide jenter, Wenche Standahl Bjørseth og Britt Wenche Groven, er naboer til Myrerjordet og ønsker debatt om flerbruk.

Naboer til Myrerjordet ønsker flerbruk av friområdet: – Jordet kan vel tilrettelegges for mer enn fotball, sier Wenche Standahl Bjørseth og Britt Wenche Groven.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Grefsen/Kjelsås: Myrerjordet ligger på grensen mellom Kjelsås og Grefsen, mellom platået og kollen. Naboer til friområdet ønsker nå debatt om flerbruk av jordet. Wenche Standahl Bjørseth og Britt Wenche Groven synes det er på tide å vurdere også andre aktiviteter på det store grøntarealet, enn bare fotball og hundelufting.

– Vi flyttet til Revefaret i 1997. Det har vært et savn å ikke ha en lekeplass med apparater i nærheten, ikke minst sosialt for både barn og voksne i området. Det er en lekeplass i Kurveien, og på toppen av Vellerbakken. Men det er for langt unna til at yngre barn kan gå dit uten følge av voksne, sier tobarnsmor Wenche.

Britt Wenche, som bor i Arildsvei, er enig. Hun er mor til tre gutter og er sikker på at Myrerjordet kunne vært bedre utnyttet.

– Fotball er bra det - men det kunne være fint med tilrettelegging for andre aktiviteter også. Kanskje en volleyballbane, eller skaterampe? Uansett er det på tide å sette i gang en debatt, så håper vi at det kan komme kreative innspill etter hvert. Det er jo trist at et så flott område ikke utnyttes bedre, sier hun.

En annet problem Wenche og Britt Wenche tar opp er parkering. – Både i Myrerskogveien og i Hareveien er det til tider kaotisk på grunn av de parkerte bilene til alle fotballspillere og tilskuere. Det hadde bedret trafikksikkerheten hvis parkeringen ble mer organisert, sier de engasjerte naboene.

Begge to har hørt om planer som ble sendt bydelsutvalget for flere år siden.

– Vi har hørt at vellet for flere år siden sendte inn forslag til bydelsutvalget om flerbruk av jordet. Men det skjedde ingen ting, sier Wenche og Britt Wenche, som håper saken nå blir tatt opp igjen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse