Myrerskogveien skal sikres

Beboere er bekymret for at steinblokker i Myrerskogveien skal rase ut. - Fjellsiden langs veien skal sikres, sier Knut Andersen i Samferdselsetaten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.11.2006 kl 11:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Grefsen: Tidligere i høst skrev Nordre Aker Budstikke om Grefsen/Kjelsås-beboere som er bekymret for Myrerskogveien. Fjellsiden langs veien har store sprekker, og turgåerne Tor Dybendahl og Cato Fredriksen var i august på befaring med Nordre Aker budstikke.

- Det er svære sprekker flere steder langs fjellsiden. Hvis noen av de største steinene løsner kan det få fatale følger, sa Dybendahl og Fredriksen i høst.

Skal sikres

Nå har Samferdselsetaten også vært på befaring, og Myrerskogveien skal sikres.

- I september foretok vi flere befaringer på foreskjellige fjellskjæringer i Nordre Aker bydel - også langs Myrerskogveien. En fjellsikringsekspert konstaterte at det må foretas nødvendige tiltak for å sikre fjellsiden. Etaten har hatt kontakt med entreprenør for tilbud på sikringsarbeidet, sier Knut Andersen i etatens driftsseksjon.

Etaten venter også

Men entreprenøren lar vente på seg.

- Vi har purret på et tilbud på jobben, men venter fortsatt. Det er selvfølgelig beklagelig at dette tar såpass lang tid. Vi ønsker å sette i gang tiltak snarest mulig. Inntil videre vil entreprenøren holde fjellsiden under oppsyn, og eventuelt registrere ytterligere endringer, sier Andersen, som vil informere Nordre Aker Budstikke om oppstartsdato for utbedringsarbeidene av fjellsiden i Myrerskogveien.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse