Annonse: Amfi Ullevaal

Én ting du ikke må glemme når du skal få vakker hud

Ann-Kristin Fjeldstad er daglig leder for skjønnhetssalongen Clinique Decléor på AMFI Ullevaal.

Her er det som skal til for å få få glødende hud og best utbytte av de flotte kremene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2018 kl 15:57

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: Clinique Decléor

Åpningstider:

  • Mandag-fredag: 09-20
  • Lørdag 09-18

Nettside: cliniquedecleor.no

Ring 23 00 90 10 for å bestille time!

Kundekveld 15. mars kl. 18-20:
Fokus på solprodukter, selvbruning og kropp. Hvordan forberede huden på påskesol etc. Kommer også til å ha masse tilbud på selvbruningsprodukter. Et stort partytelt vil servere bobler, god musikk og litt å bite i.

Red Carpet Treatment:
Koster vanligvis 1500,- kroner, men i forbindelse med morsdag og valentinsdagen vil den koste 998,- kroner i tidsrommet 1. februar til og med 14. februar.

Du anbefales å bestille pleien tre-fire dager i forveien, om du ønsker behandling på kveldstid. Derfor har klinikken utvidet åpningstidene til kl. 20.

For ham:
– Menn som kommer hit, foretrekker heller fotpleie. Det er også flere som kommer hit for å vokse ryggen. En annen fin ting for far, eller en du er glad, har vi gavekort på en halvtimes rygg- og nakke massasje til 500,- kroner, sier Ann-Kristin.

AMFI ULLEVAAL: For hva er den største feilen kvinner gjør når de skal skinne?

– De glemmer å peele. Når man kjøper en fantastisk anti-rynkekrem, tror mange at den gjør alt. Men forarbeidet er utrolig viktig. Det grunnleggende i hudpleie er peeling og pleie, sier Ann-Kristin Fjeldstad, daglig leder ved Clinique Decléor på AMFI Ullevaal.

Hun bruker metaforer til å understreke det viktige forarbeidet.

– Hvis du ikke først peeler av døde hudceller, hjelper dessverre ikke den flotte kremen. Det blir som et tregulv med tørr og gammel lakk: For at treverket skal få frem sin glød igjen, må alt det tørre gamle peeles bort. Litt slik er det med huden din også. Du får ny hud på kroppen én gang i måneden – de tørre og døde hudcellene må peeles bort for å få frem gløden i huden og for at de flotte produktene skal virke best mulig på huden under.

Se bildet større

Clinique Decléor har et stort utvalg av produkter som renser og behandler huden, slik at du får tilbake gløden. Blant annet denne fra Babor.

Anbefaler hudpleier

Ann-Kristin Fjeldstad understreker også at kostholdet og livsstilen er avgjørende for hvor mye huden vil gløde.

– Når det er på stell, er det viktig at man er glad og smiler mye. Hudpleien er også viktig, og da er det én gang peeling, en bra maske og gode hudpleierutiner som er viktig.

– Vi anbefaler å besøke hudpleier hver fjerde til sjette uke, fordi vi får ny hud på hele kroppen en gang i måneden. Når du kommer til oss, får du også velværebiten som er kjempeviktig i dagens stressende samfunn, sier Ann-Kristin.

Bestill time hos Clinique Decléor, her– eller ring 23 00 90 10!

I løpet av de neste ukene vil det derfor være mange hjertelige grunner til å skulle gjøre mor eller kjæresten pen og glad. Oppfordringen fra Clinique Decléor er krystallklar: Vis at du setter pris på damen(e) i ditt liv: Gi en vidunderlig oppmerksomhet i anledning morsdagen eller valentinsdagen!

Rød løper-behandling

Red Carpet Treatment er behandling for en slik spesiell anledning, eller om du bare vil føle deg fabulous!

– Det er en luksusbehandlingen som tar én time, sier Ann-Kristin.

Red Carpet Treatment er en velværebehandling for alle hudtyper og hudtoner, som innebærer dobbelrens, dobbelmaske og massasje. Alt for en strålende hud:

  • Frisker opp trøtt hud
  • Reduserer tørrhetslinjer
  • Strammer opp huden
  • Plumper og gir en jevnere hudtone.

– Etter Red Carpet-behandlingen sitter du igjen med en stram og ung hud, som gløder! Du har vel sjelden sett en hud som er så fresh. Det ligger jo litt i ordet, også: Når du går på den røde løperen, skal du virkelig skinne – og det du gjør du etter en slik behandling, sier Ann-Kristin.

Et gavekort på luksusbehandlingen vil bli svært godt tatt i mot, garanterer hudeksperten.

– Det er jo kjempekoselig! Vi sender også med med noen produkter, som er gratis for henne. Vi pakker det inn som en pen gave.

– Hvordan påvirker behandlingen selvfølelsen?

– Det ligger litt i ordet: Du er så fin du kan være, som om du skulle ha vært på en rød løper. Om du har hatt influensa, er veldig sliten, eller skal på en stor tilstelning, er Red Carpet tingen når du trenger et lite løft, sier Ann-Kristin.

Bestill time hos Clinique Decléor, her– eller ring 23 00 90 10!

Se bildet større

Clinique Decléor holder til i handlegaten på AMFI Ullevaal.

Populær klinikk

Hos Clinique Decléor finner du også ekspertise på klinikkens produkter, fordi de ansatte er spesialutdannet i hud. Det gir igjen de besøkende en trygghet, når det gjelder å få råd og veiledning om du har et hudproblem, eller om vil handle lekre produkter til kropp og sjel.

– Utseende betyr mye for både kvinner og menn, og da er det viktig å søke råd hos oss som har utdannelse på området – og ikke bare selger en krem for å selge, som de ofte gjør i parfymerier, flyplasser og matbutikker, sier hudterapeuten Ann-Kristin, som i dag leder staben på syv ansatte.

– Min filosofi er at alle våre kunder skal få mer enn de forventer av god service og behandling, samt at alle skal få de beste prisene på de beste produktene. Jeg gleder meg til å gå på jobb og lykken er å hjelpe andre til et bedre utseende, sier hun.

– Hva er de mest populære behandlingene?

– De mest bestilte behandlingene er hudpleie og voksing. Brasiliansk vox har tatt helt av og vi bruker en skånsom Lycra vox som nesten ikke gjør vondt. Ansiktspleie er vel den behandlingen vi gjør mest av, det er så hyggelig og inspirerende å se at kundene våre blir fornøyde og kjøper produkter som hjelper, sier Ann-Kristin – og berømmer de besøkende på ved klinikken på AMFI Ullevaal.

– Jeg må få tilføye at vi har de flotteste og hyggeligeste kundene i Oslo. Etter 12 års drift har vi opparbeidet oss en herlig kundekrets med trofaste og flotte kunder. Vårt motto er at alle kundene våre skal ha like god service som om de var Dronning Sonja, avslutter Ann-Kristin.

Ring 23 00 90 10 for å bestille time!

Les mer på Clinique Decléors nettsider!

Ga til AMFI Ullevaal nettsider.