ANNONSE
Annonse

1,6 mill. over takst

Én visningsrunde var nok

Oppussingsobjekt gikk 1,6 million over takst.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.04.2010 kl 10:55

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: – Det er alltid vanskelig å taksere slike boliger, under visningen fikk vi faktisk flere reaksjoner på at den var taksert altfor høyt, sier daglig leder Pål Bråten i Aktiv Eiendomsmegling på Grefsen.

Boligen i Bråtenalleen 20, opprinnelig en tomannsbolig, er å anse som et «totaloppussingsobjekt», likevel lå prisantydningen på 8 millioner kroner.

Budrunden endte på 9,6 millioner, og Bråten mener eiendommen, som i tillegg til boligmassen på 251 kvadratmeter har en tomt på 1,25 mål, er interessant for mange målgrupper.

– Profesjonelle aktører som skal utvikle eiendommen, personer som ønsker å bruke den til enebolig, eventuelt to par som kjøper og deler den seg imellom. Det som gjør den spesiell er naturligvis tomten, den er meget stor, det er relativt sjelden slike eiendommer legges ut for salg.

Boligen i Bråtenalleen ble solgt etter bare én visningsrunde. I tillegg ble det holdt flere privatvisninger, noe Bråten tror var med på å drive prisen opp.

Han bekrefter uttalelsene fra daglig leder Sigmund Ruud i Privatmegleren Renommé, som i forrige uke fortalte NAB om at interessen for området er spesielt stort for tiden.

– Vi opplever en markert økning i interessen siden i vinter, de fleste visningene er godt besøkte og vi merker at svært mange er aktive også i budgivningen, dette har naturligvis sammenheng med at mange ønsker å komme i hus før sommeren. I tillegg er jo markedet på Grefsen til dels sesongbetont, vi er inne i høysesong nå. Vi har de siste ukene solgt en rekke boliger til godt over takst, fra 500.000 kroner og mer, sier Bråten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse