ANNONSE
Annonse

Nå er åpningsdatoen klar

Stort nytt bygg - og Norges største kino ved Storo. Foto: SF KINO/

Og invitasjonen er allerede sendt ut. Dette blir Norges største kino.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.03.2017 kl 09:47

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

STORO: Norges største kinosenter har fått åpningsdato: 22. mars 2018. Arrangement og invitasjon er allerede opprettet på Facebook.

– Vi har valgt å gå ut med bekreftet info om kinoens beliggenhet, åpningsdato og antall saler i dag for å markere ettårsdagen til det åpner. Det har vært stor interesse for dette så vi gleder oss veldig til åpningen.

– Det er relevant for både beboere i området og kinogjengere over hele landet som ser frem til at SF Kino åpner sin avdeling i Oslo med en IMAX-sal som mange gleder seg til, sier administrerende direktør i SF Kino, Ivar Halstvedt.

Fra byggeplassen i Vitaminveien i februar i år. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

I Norges største kinosenter vil også den største salen være utstyrt med IMAX-teknologi. Hele 14 saler blir det totalt i SF Kino Oslo, som bygges nå på tomten mellom de to t-banestasjonene Nydalen og Storo, rett ved BI og Storo Storsenter.

– Vi gleder oss noe helt vanvittig, og det er med barnlig entusiasme vi ser at vi hver dag kommer litt nærmere den store premieren, videre ifølge Halstvedt.

Planen er å tilby store filmopplevelser til alle – enten du vil nyte visuelt spektakulære Hollywood-filmer i IMAX-format, er en barnefamilie fra nærområdet eller kommer for å kose deg med vennegjengen, ifølge SF Kino.

Bygget tar form, mellom Sandakerveien og Storo-senteret. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES HER TIDLIGERE SAK OM PLANENE FOR NORGES STØRSTE KINOSENTER

14 saler

At kinoen får hele 14 saler har ikke tidligere vært offentliggjort. SF Kino Oslo blir nå kinosenteret i Norge med flest saler og med 14 saler kan kinosenteret ha mer enn 25 forskjellige filmer på programmet samtidig.

Norgesrekord i antall saler er imidlertid ikke det eneste viktige for SF Kino og direktør Halstvedt.

– Hver av salene skal gi publikum en førsteklasses filmopplevelse. Lerretene er store og utstyret av topp kvalitet, uansett om det er få eller mange seter i salen, lover han.

LES OGSÅ: Fra steinalderen til Storo

Rosinen i pølsa

– SF Kino Oslo blir et svært kinosenter med fremtidsrettede tekniske løsninger i alle saler og IMAX som rosinen i pølsa. Men det skal også bli et bygg med personlighet, der vi vil tilby det lille ekstra – det som virkelig gjør et kinobesøk til en minneverdig opplevelse, forteller Ivar Halstvedt i pressemeldingen.

Les mer om SF Kino og prosjektet på Storo her.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse