Nå er de i gang med den nye turveien

Om ikke så altfor lenge kan du ta turveien fra Oset utfartsparkering og helt opp til Langsetløkka. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det er store arbeider på gang ved Maridalsvannet og i Oset vannbehandlingsanlegg. I planen ligger også ny turvei.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.05.2018 kl 16:26

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Det ryddes i lia overfor Oset Vannbehandlingsanlegg, vannbehandlingsanlegget er under utvidelse - les mer på Vann- og avløpsetatens hjemmeside.

I planen ligger også nytt turveistrekke.

Først til Midtoddveien

– Vann- og avløpsetaten bygger i første omgang strekningen fra utfartsparkeringen og opp til Midtoddveien. Dette arbeidet er påbegynt. Bymiljøetaten har meddelt oss at strekningen fra Midtoddveien og videre opp til Langsetløkka ikke er prioritert per nå, forteller prosjektsjef Jan Kopperstad, rentvannsbassenger Oset Vann- og avløpsetaten.

Turveiestrekket som nå først opparbeides, kommer opp innerst i Midtoddveien, og hekter seg på turveien videre innover mot Maridalen og Solemskogen.

Se bildet større

FOTO: COWI/VANN- OG AVLØPSETATEN

Bymiljøetaten

Kopperstad forteller videre at turveien er en del av reguleringsplanen for utvidelsen av vannbehandlingsanlegget, med saksnummer 201405070 i Plan- og bygningsetatens saksinnsyn.

– Vi skal i utgangspunktet bygge og opparbeide hele turveien fra Oset utfartsparkering til Langsetløkka, men fra Midtoddveien og opp til Langsetløkka, så er det Bymiljøetaten som etter planen skal finansiere den strekningen, legger Kopperud til.

Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt turveiplanene, og det er planen å vinterstid også kjøre opp løyper på den nye turveien.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse