Nå er det fantastiske forhold! Kom deg ut på ski i helgen

Dette bildet er fra tirsdag. FOTO: BYMILJØETATEN

Det melder Skiforeningen, med denne fantastiske videoen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.02.2017 kl 16:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDMARKA: Skiforeningen kommer med en real gladnyhet fredag ettermiddag. For har du sett snøen lave ned og tenkt at det må holde til et dugelig skiføre i marka, ja så har du rett.

Se denne videoen:

Fantastisk skihelg i vente, skriver de.

– På veiene er det helt strøkne forhold, sier Skiforeningens løypebas i videoen.

Snøen som har kommet den siste uka har gitt godt med snø å kjøre løyper på, også i terrengløypene, der det er brukt scooter.

– Det er bare å komme seg ut på ski i helgen. Det er overraskende bra!

Du finner oppdaterte løypemeldinger her. Blant annet melder Bymiljøetaten at de har preppet løypene fra Frognerseteren, Ullevålseter og helt ned til Sognsvann.

Allerede onsdag kunne vi fortelle at Bymiljøetaten var i full sving med å kjøre opp løyper. Se videorapport fra etatens løypebas fra Ullevålseter her!

Meteorolog Gunnar Livik kunne samtidig fortelle om vinterlige temperaturer fram til og inn i helgen.

– (Fra søndag) blir det sannsynligvis klarvær, men fortsatt kaldt frem til tirsdag. Fra midten av neste uke ser det ut til at det blir en del mildere, og fra torsdagen viser prognosene at det blir plussgrader, sa Livik.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse