ANNONSE
Annonse

Nå er det snart slutt for disse nærbutikkene

Det nærmer seg siste åpningsdag både for RImi Kjelsås (øverst) og butikken på Korsvoll. Førstnevnte gjenåpner som Prix, den andre som Extra. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA (MONTASJE)

Har siste åpningsdager som Rimi 1. og 6. februar.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2016 kl 16:59

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS/KORSVOLL: Omprofileringen av de to Rimi-butikkene, som er kjøpt av Coop, går etter planen, opplyser Lise Mette Kjelleberg, kommunikasjonsrådgiver i Coop Norge, til Nordre Aker Budstikke.

1. februar er siste åpningsdag for Rimi Kjelsås, og 6. februar for Rimi på Korsvoll.

Nyåpning for de to butikkene er 4. februar for butikken på Kjelsås (i Marsveien) og 11. februar for butikken på Korsvoll (i Maridalsveien).

Men i motsetning til hva vi tidligere har skrevet, er det kun Kjelsås-butikken som åpner dørene som butikk i Coop Prix-kjeden.

Den får til gjengjeld kun 400 meter til den eksisterende Prix-butikken i Midtoddveien.

Det er nemlig nå bestemt at Korsvoll-butikken forblir rød, når den 11. februar åpner som Coops Extra-kjede. Extra profileres som en «billigkjede med supermarkedsutvalg».

Coop kjøpte opp Ica Norge i fjor, og startet våren 2015 omleggingen av de tidligere Ica- og Rimi-butikkene. Prosessen vil vare til langt ut i 2016, sa Coop den gangen.

Dette har skjedd med Rimi- og Ica-butikkene i Nordre Aker:

I tillegg varsler Coop at de legger ned Coop Marked-butikken på Damplassen i mai 2016. «Samvirkelaget i Ullevål Hageby» har en nesten 100 år lang historie. Men i motsetning til da den åpnet som en av områdets mest moderne forretninger, er det ikke lenger mulig å drive framtidsrettet dagligvarevirksomhet der, mener Coop.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse