Nå er Øysteins juleinitiativ over hele Norge

TV-2, Fattighuset og Øystein Hoff, daglig leder ved Egon Storo - direkte på TV, julaften. FOTO: SKJERMDUMP TV2

Det som begynte i det små, med omtale i lokalavisa, endte opp på TV på selveste julaften, og med mange, mange små og store gjester fra Fattighuset.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.12.2016 kl 10:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

STORO: For ikke lenge siden fortalte Nordre Aker Budstikke om Øystein Hoff, daglig leder, ved Egon restaurant på Storo, som inviterer 100 personer fra Fattighuset, til middag på julaften.

– Vi har tradisjon på å invitere seniorer og barnehager hit i ny og ne. I fjor jul tenkte jeg at det hadde vært veldig hyggelig å invitere mange fra Fattighuset. Men da rakk jeg ikke å arrangere det i tide. Så derfor gjør jeg det nå, sa Hoff i anledning saken.

Se bildet større

Fra venstre Sverre Rusten fra Fattighuset, restaurantsjef Øystein Hoff og senterleder Unni Merethe Aasgaard diskuterer julaften. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

I tillegg la også senterdirektør ved Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, 10.000 kroner på bordet til et aldri så lite gavedryss til gjestene.

Her kan du lese hele saken.

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at det i etterkant av at Øysteins initiativ ble kjent, er samlet inn mange gaver også fra de andre butikkene i senteret.

– Et veldig, veldig bra tiltak

– En sånn invitasjon tror jeg ikke vi har vært borti før, et veldig, veldig bra tiltak. Det har allerede satt seg opp veldig mange på liste, også familier med barn. Jeg tror ikke det blir noe problem å få fyllt opp den lista der, sa Sverre Rusten fra Fattighuset tidlig i desember da invitsjonen kom.

Arbeids- og sosialministeren imponert

Så gikk det noen dager, og restaurantlederen fikk en telefon. Fra Arbeidsdepartementet og arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). Hun hadde lest saken om Øysteins initiativ, i Nordre Aker Budstikke.

Se bildet større

Statsråd Anniken Hauglie (H) og daglig leder Øystein Hoff ved Egon Storo. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

– Jeg leste saken om Øystein Hoff i Nordre Aker Budstikke, og synes det er et fantastisk initiativ, sa minister Anniken Hauglie da hun kom på besøk mandag denne uken - les hele saken her.

– Eksempel på nestekjærlighet og omsorg

– At han og Egon inviterer 100 fra Fattighuset på middag julaften står det stor respekt av. Det er et flott eksempel på nestekjærlighet og omsorg for dem som ikke har det så godt som de fleste andre. Jeg applauderer det, sa Hauglie.

Sender over hele Norge

I dag julaften, var det fullt hos Øystein på Storo. Initiativet roses, og også TV2 var på plass julaften for å forevige initiativet.

– Dette er helt sjukt! sa blant annet daglig leder ved Egon Storo, da han ble intervjuet på direkte-TV, og om alle gavene - hele 350 stykker - fra Storo Storsenter.

Fattighusets representant kommenterte også.

– Dette er helt fantastisk gjort av Storo Storsenter og Egon!

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse