Nå går vi på ski i gatene

Ski inn og ski ut på Kjelsås

 

Det skal snø hver dag denne uken, men allerede nå er det nok snø til å spenne på skiene og pulken lenge før vi kommer til de oppkjørte løypene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
28.01.2014 kl 13:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO/KJELSÅS:Ihvertfall på Kjelsås, hvor det er rene alpestemningen. Folk valfarter til løypene. Men ingen grunn til å kjøre bil helt frem, eller bære skiene bortover  gatene.

- Det går helt greit å gå på ski her, sier de spreke og blide jentene avisen møter langs Midtoddveien, tirsdag midt på dagen og rett ved Kjelsås skole.

- Like greit å ta på skiene med en gang

Silje, Maria og Kine er på tur, med datteren til Silje i pulk, Elida, og Maria med sønnen Isak i bæremeis.

- Vi bor i området, og fant ut at det var like greit å ta på skiene med en gang. Planen er å gå inn mot Midtodden, løypa begynner jo innerst i Midtoddveien, sier jentene.

Snø hele uken

Det blir sikkert ikke dårligere skiføre gatelangs fremover heller. Ifølge Meteorologisk Institutt skal det mest sannsynlig snø hele uken.

- Det ser ut til at snøen kommer til å falle i hele dag. Kanskje også i hele morgen. Det ligger an til at folk i Oslo vil få snø hver eneste dag denne uken. Hvor mye kan jeg ikke si, sa statsmeteorolog Mariann Foss til dittoslo.no i går.

Med andre ord; gode forhold for ski inn og ski ut.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse