Nå kan du bli med å bestemme!

Meld deg på innen 17. november, og stem på valgdagen 25. november. Dette er Ungdomsrådet, slik det ble valgt inn for to år siden. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Brenner du for ungdomsklubben, vil du ha et bedre miljø på skolen, eller gidder ikke de voksne å høre på det du har å si? Nå har du muligheten til å påvirke nærmiljøet ditt!

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: Nå har du nemlig muligheten til å bli med i Ungdomsrådet i Bydel Nordre Aker.

Ungdomsrådet består av ti faste og fire vararepresentanter, og er et råd som representerer alle ungdommer i Nordre Aker. Ungdomsrådet er et bindeledd mellom ungdommene og politikerne i bydelen.

De har faste møter og diskuterer ting som er viktig for deg som er ung i bydelen. Dessuten har Ungdomsrådet en pott med penger som de deler ut til gode prosjekter av, med og for ungdom.

Du kan stille!Det sittende ungdomsrådet har de siste ukene vært på promoteringsturné på skolene. Har du ikke fått det med deg, så er de altså på jakt etter nye medlemmer. 11 av 14 rådsmedlemmer skal nemlig byttes ut. En av dem kan bli deg!

Meld deg på

Er du interessert, eller vil vite mer om Ungdomsrådet kan du gå inn på nettsiden www.ungdomsraad.no.

Der kan du melde din interesse. Men vær rask! Fristen for å stille er tirsdag 17. november.

Du kan uansett stemme!

Onsdag 25. november er den store valgdagen. Enten du stiller som kandidat eller ikke, er dette dagen du kan bestemme sammensetningen på rådet som skal representere deg i bydelen de neste årene.

Det er valg to steder parallelt; på Trikkehallen på Kjelsås og på Glasshuset på Nordberg ungdomsskole fra kl. 14.00 til 19.00. Alle fra 12 til 18 år har stemmerett.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse