Nå kan du forhåndsstemme!

Er du bortreist 10. september? Frem til 7. september kan du forhåndsstemme i din bydel.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker: Fra og med fredag 10. august til og med fredag 7. september 2007 kan du forhåndsstemme. Det er opprettet egne lokaler for forhåndsstemmegivning i hver av Oslos 15 bydeler i tillegg til Rådhuset.

I Nordre Aker bydel kan du forhåndsstemme i bydelsadministrasjonen i Nydalsveien 33. Mellom 10. august og 7. september vil bydelsadministrasjonen være åpen fra klokken 10.00 til 17.00 (mandag, tirsdag, onsdag, fredag ) og klokken 10.00 til 20.00 (torsdag). Fra 27. august til 7. september har bydelsadministrasjonen utvidet åpningstid fra klokken 10.00 til 20.00 alle ukedager.

I år er det valg til bydelsutvalg i alle Oslos 15 bydeler. Du kan derfor stemme både til kommunestyrevalget (hvit stemmeseddel) og valg til bydelsutvalg (grønn stemmeseddel) i den bydelen du bor. Vil du benytte din stemmerett ved begge valgene må du gjøre det samtidig.

I år er det legitimasjonsplikt når man skal stemme. Alle velgere må vise gyldig legitimasjon for å kunne stemme. Legitimasjon kan for eksempel være pass, førerkort og bankkort med bilde. Alle oppfordres dessuten til å ta med seg valgkortet.

Har du spørsmål om valget kan du ringe valgtelefonen på 23 46 12 12.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse