Nå kan du forhåndsstemme!

Er du bortreist 10. september? Frem til 7. september kan du forhåndsstemme i din bydel.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker: Fra og med fredag 10. august til og med fredag 7. september 2007 kan du forhåndsstemme. Det er opprettet egne lokaler for forhåndsstemmegivning i hver av Oslos 15 bydeler i tillegg til Rådhuset.

I Nordre Aker bydel kan du forhåndsstemme i bydelsadministrasjonen i Nydalsveien 33. Mellom 10. august og 7. september vil bydelsadministrasjonen være åpen fra klokken 10.00 til 17.00 (mandag, tirsdag, onsdag, fredag ) og klokken 10.00 til 20.00 (torsdag). Fra 27. august til 7. september har bydelsadministrasjonen utvidet åpningstid fra klokken 10.00 til 20.00 alle ukedager.

I år er det valg til bydelsutvalg i alle Oslos 15 bydeler. Du kan derfor stemme både til kommunestyrevalget (hvit stemmeseddel) og valg til bydelsutvalg (grønn stemmeseddel) i den bydelen du bor. Vil du benytte din stemmerett ved begge valgene må du gjøre det samtidig.

I år er det legitimasjonsplikt når man skal stemme. Alle velgere må vise gyldig legitimasjon for å kunne stemme. Legitimasjon kan for eksempel være pass, førerkort og bankkort med bilde. Alle oppfordres dessuten til å ta med seg valgkortet.

Har du spørsmål om valget kan du ringe valgtelefonen på 23 46 12 12.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!