Nå kan du si hva du mener ...

Dagene er talte for den tidligere bensinstasjonen. FOTO: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

... om de store planene for bensinstasjonstomta. Se illustrasjon i saken.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.05.2017 kl 13:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Bergskogen Eiendom AS foreslår å omregulere tidligere Shell-stasjonen i Kjelsåsveien 140-tomta, fra bolig og forretning med tilhørende anlegg til boligbebyggelse.

LES OGSÅ: Ny matspalte i Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis

Forslaget innebærer syv tomannsboliger med totalt 14 boenheter.

Boligenes størrelse varierer mellom 115 og 180 m2, men alle er i 3 etasjer. Det er planlagt en parkeringskjeller under terrenget. Plan- og bygningsetaten anbefaler planforslaget med forbehold.

Fra Plan- og bygningsetatens nettside.

Frist for bemerkninger er 19. juni 2017.

Se bildet større

Skisse over fremtidige boliger i Kjelsåsveien. Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med utbygger, som tar forbehold om mindre endringer. FOTO: BERGSKOGEN EIENDOM AS

3.6 mål

Det er Walstad-familien som har eid de tre tomtene tilknyttet Shell-stasjonen i Kjelsåsveien, på til sammen 3,6 mål.

I 2015 skrev Nordre Aker Budstikke om at tomtene er overdratt til Bergskogen Eiendom AS, som også tidligere har utviklet boligprosjekter i Grefsen- og Kjelsås-området.

– Vi har bare god erfaring med boligprosjekter i Grefsen- og Kjelsås-området. Vi er alltid på jakt etter tomter i veldig attraktive områder som dette, sa Guttorm Bjerke og Fredrik Walsøe, som i tillegg til Gregers Gabrielsen drifter Bergskogen Eiendom AS.

LES OGSÅ TIDLIGERE SAK OM DE NYE BOLIGENE HER

Fra sakspapirene:

– Ny bebyggelse planlegges som tomannsboliger i 2,5 etasjer. Bygningene plasseres hovedsakelig langs gateløpene til Kjelsåsveien og privat stikkvei i sør, slik at de sammen med grønne forhager og private uteoppholdsarealer mot gatene viderefører eksisterende bebyggelsesstruktur, står det blant annet i forslaget.

Parkering

– Kjøreadkomst til parkeringsanlegg er fra Sømveien i nord, og til gjesteparkering på terreng fra privat stikkvei i sør. Ellers skal parkering være under jorden, kun noen få vil være på bakkeplan.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse