Nå kan du svømme mer

Å være her er det kuleste vi gjør på skolen nå!

fornøyde: Grefsenbarna fra fjerdeklasse er godt fornøyde med svømmebassengbesøk midt i uka, fra venstre: Theodor, Rikke, Emil, Maja, Thomas og Anette. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

Sogn Bad utvider, nå kan alle bade på søndagene.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.09.2012 kl 14:29

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

glade: Glade Grefsenbarn som er på svømmeopplæring, selv om denne gjengen allerede viste gode svømmeferdigheter. - Å være her er det kuleste på skolen nå, nummer to er gym, er fra venstre: Maja, Rikke, Thomas, Theodor, Emil og Anette enige om. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

SOGN: - Bymiljøetaten åpner Sogn bad hver søndag fremover - fra 10.00 - 15.00 - for badeglade barn og voksne. Forrige søndag var første gang med søndagsåpent bad på Sogn, og det var god plass i bassenget, ifølge Anette Bryn, avdelingsdirektør for badene.

Kuleste nå

Avisen stakk innom Sogn bad en morgen midt i uka, og traff på glade Grefsenbarn fra fjerdeklasse, som var på sin tredje av i alt ti svømmeopplærings-timer med Svømmeskolen.

- Å være her er det kuleste vi gjør på skolen nå. Nummer to er gymmen, ifølge Grefsengjengen.

28 grader

Bymiljøetaten frister med 28 grader i bassenget, og har også kjøpt inn flere badeleker - flere leker kommer på plass rundt månedsskiftet. Ifølge Bymiljøetaten er også bommen inn til parkeringsplassen åpen, og det skal være bra med p-plasser tilknyttet badet.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse