- Nå trenger vi Oslos hjelp

Anonymous Basterds nærmer seg Bandwagon-finale.

PÅ ANDREPLASS: Anonymous Basterds ligger nå på andreplass på Norsktoppen i Bandwagon. Nå håper de Oslo vil stemme dem frem til en finaleplass i Namsos. F.v Espen Moe, Julian Westerlund Vestre, Thomas Aasbakk og Jo Skaheim Mo. Foto: Foto: Trine Solberg

Anonymous Basterds ligger på andreplass på Norsktoppen i Bandwagon. Får de 200 stemmer til, vil de spille fletta av publikum i Namsos.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2013 kl 12:41

Grünerløkka: - Vi trenger 200 stemmer til, så nå må folk stemme på oss, sier Julian Westerlund Vestre, vokalist og gitarist i Anonymous Basterds.

- Skal vi slå bergenserne trenger vi Oslos hjelp.

LES OGSÅ: Slapp seg løs etter Kvelertak-konsert

På andreplass i Norge

Sammen med bassist Thomas Aasbakk, trommis Jo Skaheim Mo og vokalist og gitarist Espen Moe, gjorde han en brakstart i Bandwagon i våres, og bandet gikk raskt opp på en førsteplass i Stor-Oslo.

Nå har de, med låta "Where I Belong", klart å karre til seg en foreløpig andreplass på landsbasis og håper de kan sanke nok stemmer til å komme helt øverst på lista, og dermed få en plass i finalen i Namsos, 16 november.

Låta er skrevet av Espen og handler om en soldat i krig.  

- Vi håper de som liker sjangeren og det vi driver med, vil stemme på oss så vi kan representere Oslo i finalen, sier Espen.

Kommer de til finalen, lover de å levere som aldri før.

- Vi kommer til å øve masse og vi må øve inn et live-show som er enda mer spektakulært enn vanlig, sier Julian.

HØR OG STEM PÅ "WHERE I BELONG" HER.

 

Klare for video

Siden sist har bandet selvfølgelig tatt seg en velfortjent ferie, men også jobbet med nytt låtmateriale og fått ferdig manus til musikkvideoen til "Where I Belong".

Videoen skal spilles inn i regi av den prisbelønte regissøren Thomas Wagnsmo.

- Vi skal spille inn veldig, veldig snart. Manus og alt er klart bortsett fra at vi trenger et sted som passer konseptet, forteller Espen, men vil ikke røpe noe mer om den kommende videoen.

- Men det blir en bra video. Vi har funnet et veldig kult konsept.

Å vinne Bandwagon hadde betydd mye. Og de 452 Bandwagon-stemmene de sitter på nå, samt en god del nye Facebook-fans, holder motivasjonen for å satse desto mer på musikken, oppe.

- Om vi får spille på Norwegian Wood, så kommer vi jo ett skritt ut av den fasen vi er i nå, sier Julian.

Foruten video-innspilling, blir det flere konserter fremover, blant annet på Frysjastock i Trikkehallen på Kjelsås, den 7. september.

HØR ALLE BANDWAGON-LÅTENE OG MØT ARTISTENE HER

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon