- Nå trenger vi Oslos hjelp

Anonymous Basterds nærmer seg Bandwagon-finale.

PÅ ANDREPLASS: Anonymous Basterds ligger nå på andreplass på Norsktoppen i Bandwagon. Nå håper de Oslo vil stemme dem frem til en finaleplass i Namsos. F.v Espen Moe, Julian Westerlund Vestre, Thomas Aasbakk og Jo Skaheim Mo. FOTO: Foto: Trine Solberg

Anonymous Basterds ligger på andreplass på Norsktoppen i Bandwagon. Får de 200 stemmer til, vil de spille fletta av publikum i Namsos.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.08.2013 kl 12:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Grünerløkka: - Vi trenger 200 stemmer til, så nå må folk stemme på oss, sier Julian Westerlund Vestre, vokalist og gitarist i Anonymous Basterds.

- Skal vi slå bergenserne trenger vi Oslos hjelp.

LES OGSÅ: Slapp seg løs etter Kvelertak-konsert

På andreplass i Norge

Sammen med bassist Thomas Aasbakk, trommis Jo Skaheim Mo og vokalist og gitarist Espen Moe, gjorde han en brakstart i Bandwagon i våres, og bandet gikk raskt opp på en førsteplass i Stor-Oslo.

Nå har de, med låta "Where I Belong", klart å karre til seg en foreløpig andreplass på landsbasis og håper de kan sanke nok stemmer til å komme helt øverst på lista, og dermed få en plass i finalen i Namsos, 16 november.

Låta er skrevet av Espen og handler om en soldat i krig.  

- Vi håper de som liker sjangeren og det vi driver med, vil stemme på oss så vi kan representere Oslo i finalen, sier Espen.

Kommer de til finalen, lover de å levere som aldri før.

- Vi kommer til å øve masse og vi må øve inn et live-show som er enda mer spektakulært enn vanlig, sier Julian.

HØR OG STEM PÅ "WHERE I BELONG" HER.

 

Klare for video

Siden sist har bandet selvfølgelig tatt seg en velfortjent ferie, men også jobbet med nytt låtmateriale og fått ferdig manus til musikkvideoen til "Where I Belong".

Videoen skal spilles inn i regi av den prisbelønte regissøren Thomas Wagnsmo.

- Vi skal spille inn veldig, veldig snart. Manus og alt er klart bortsett fra at vi trenger et sted som passer konseptet, forteller Espen, men vil ikke røpe noe mer om den kommende videoen.

- Men det blir en bra video. Vi har funnet et veldig kult konsept.

Å vinne Bandwagon hadde betydd mye. Og de 452 Bandwagon-stemmene de sitter på nå, samt en god del nye Facebook-fans, holder motivasjonen for å satse desto mer på musikken, oppe.

- Om vi får spille på Norwegian Wood, så kommer vi jo ett skritt ut av den fasen vi er i nå, sier Julian.

Foruten video-innspilling, blir det flere konserter fremover, blant annet på Frysjastock i Trikkehallen på Kjelsås, den 7. september.

HØR ALLE BANDWAGON-LÅTENE OG MØT ARTISTENE HER

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse