Naboer vil kjempe videre

Bodil Christine Erichsen (t.v.) og Bente Krog fra aksjonsgruppa vil kjempe for å hindre en massiv utbygging av Voldsløkka.

Aksjonsgruppa mot en massiv utbygging av Voldsløkka møtte mandag Aud Kvalbein (KrF) for å forsøke å overbevise om å ikke flytte matchbanen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.10.2008 kl 15:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
RÅDHUSET: – Det har vært godt å få presentert våre synspunkter, og vi føler at Kvalbein var lydhør, sier nabo til Voldsløkka Bodil Christine Erichsen.

Erichsen er også leder i Sagene SV, som nå har gjort et vedtak mot sin egen bystyregruppe om å støtte byrådets forslag.

Med seg på møtet med KrF hadde hun også leder av Tåsen hageby vel, Bente Krog og representanter for Ullevål idrettsforening og Naturvernforbundet, som alle er opptatt av å bevare Voldsløkka mest mulig for allmennheten.

Da samferdsel- og miljøkomiteen behandlet saken sist uke fikk byrådets forslag flertall, noe som innebærer at matchbanene blir værende der den ligger i dag. KrF har imidlertid ingen representanter i komiteen, og dermed er de nå jokeren i bystyrebehandlingen. Mandag ønsket KrF ikke å si noe om hvordan de ønsket å stemme, men de to representantene har tidligere støttet forslag C, som innebærer flytting av matchbanen.

– Dersom det skjer må vi gå inn i de konkrete utformingene, og fortsette å kjempe, sier Erichsen, som frykter naboene da må gå inn i en evig kamp mot massiv utbygging.

– Jeg frykter at vi da må kjempe den samme kampen hvert femte år, fordi Skeid på sikt ønsker en utvidelse av stadion, sier hun, og får støtte av Bente Krog.

– Vi gir oss ikke, sier hun.

Arealplanen for Voldsløkka blir avgjort av bystyret i kveld.

Nordre Aker Budstikke følger bystyrebehandlingen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse