«Næmen - er det deg?»

Cathrines hverdagsmagi:

HVERDAGSMAGIKER: Cathrine Brynildsen, journalist i dittOslo

Folk treffes ikke tilfeldig lenger. Gjennom Facebook, Twitter og Instagram har alle full kontroll over hverandres bevegelser, og likevel klarer ikk...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.08.2013 kl 13:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Folk treffes ikke tilfeldig lenger. Gjennom Facebook, Twitter og Instagram har alle full kontroll over hverandres bevegelser, og likevel klarer ikke venner å møtes. Alt må planlegges ned til minste detalj for å passe inn i våre hektiske liv.

Men så en morgen: På en forsinket T-banevogn stappfull av innesluttede forretningsmenn med stresskofferter, skoleungdommer med nesa i mobilen og småbarnsmødre som sloss med bremsene på barnevognen, dukker det opp et kjent fjes. Et fjes det er vanskelig å plassere, for dere har ikke snakket sammen på år og dag. Dere ser på hverandre, som for å si «Jeg tror jeg vet hvem du er, men er det deg?»

Helt til en av dere bryter stillheten, og sannheten kommer frem. Kanskje var dere på fest hos en felles venn? Kanskje var dere på kurs sammen en gang, og lovte hverandre å holde kontakten? Tiden forsvinner mellom Nationaltheatret og Stortinget, og før du går av har dere en avtale om å treffes over en kaffe til uken. Helt analogt.

 

Cathrine Brynildsen

Hverdagsmagiker

Her kan du lese alle kapitlene i Cathrines hverdagsmagi:

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse