Når 700 elever har utetime - samtidig

Grefsen skole markerte verdens aktivitetsdag med fellesdans, lek og moro.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.05.2018 kl 21:11

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN SKOLE: 10. mai er verdens aktivitetsdag. Da akkurat den dagen i år var fridag på skolen, markerte Grefsen skole onsdag 9. mai istedet, med felles utetime.

– Vi har samlet oss for å feire verdens aktivitetsdag. Det gjør vi med en felles utetime for hele skolen. Vi har fellesdans, så lek og hygge etterpå, sier rektor Are Enger.

Se bildet større

GREFSEN SKOLE: Verdens aktivitetsdag ble markert på Grefsen skole 9. mai FOTO: Janina Lauritsen

Hele skolen danset

De begynte med BlimE-dansen for alle elevene før det ble ulike aktiviteter i regi av TL (trivselslederne), hoppetaukonkurransen Hopp for hjertet, én-spretten, fotball, turn, basket, rockeringer og mye frilek og moro.

– Vi prioriterer tid og ressurser til å være sammen! Vi mener lek, glede og fellesskap er viktig, så vi prøver å samles jevnlig. Vi arrangerer fellesdans for gode fellesopplevelser og for å sette pris på lek og samspill.

Verdens aktivitetsdag legges til 10. mai hvert år. Det var Gro Harlem Brundtland – tidligere leder for Verdens Helseorganisasjon, som etablerte dagen i 2003. Fysisk aktivitet som kilde til glede og overskudd og forebygging av livstilssykdommer er i fokus denne dagen.

Har du også lyst til å leke?

Lokalavisen skrev nylig om Ingrid Gilleberg som starter opp lekegruppe for å ta tilbake de gode, gamle barnelekene!

Gilleberg ønsker at flere blir med på leken, så finn frem ball, hoppestrikk, slengtau eller bare ta med deg selv! Oppmøte er utenfor Sagene samfunnshus tirsdager klokken 18.00 og alle kan bli med, uansett bosted. Send påmelding (ikke bindende) til i_gilleberg@hotmail.com

LES OGSÅ:

Skal sørge for at humla suser i skolehagen t

Krever at de 12 "glemte" Disen-elevene får skoleplass

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse