Nei til Trimveien-høyde

Nei til Trimveien-høyde

Ned med høydene - maks fire etasjer for byggplanene i Trimveien 6 - 8, innstiller bydelens miljø, plan, og samferdselskomité på, her ved leder Ivar Christiansen (Ap). I bakgrunnen studenthuset på seks etasjer.

Utbyggingen i Trimveien 6-8 er nå behandlet i MPS-komiteen. – Vi står fast på at høyden må reduseres, sier leder av komiteen, Ivar Christiansen (Ap).

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2009 kl 14:30

NORDRE AKER: Reguleringsforslaget for Trimveien 6-8 er nå behandlet i bydelens miljø, plan- og samferdselskomité. Komitéen står fast ved at høyden må ned på blokkene.

– Vi anbefaler bydelsutvalget om å fatte vedtak om at utvalget også sier nei til endringen av reguleringsplanen for Trimveien 6-8, som åpner for et andre byggetrinn på seks etasjer, sier leder av MPS-komitéen, Ivar Christiansen (Ap).

– Avstanden til nærliggende boliger i Bukken Bruses vei tilsier at byggehøyden ikke bør overstige fire etasjer for nærmeste del.

– I tillegg ber komitéen om at det blir inkludert en barnehage i planen, men at utbygger selv står fritt til å vurdere om deler av boligene skal bli barnehage eller boenheter, sier Christiansen videre.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!