Nei til Trimveien-høyde

Ned med høydene - maks fire etasjer for byggplanene i Trimveien 6 - 8, innstiller bydelens miljø, plan, og samferdselskomité på, her ved leder Ivar Christiansen (Ap). I bakgrunnen studenthuset på seks etasjer.

Utbyggingen i Trimveien 6-8 er nå behandlet i MPS-komiteen. – Vi står fast på at høyden må reduseres, sier leder av komiteen, Ivar Christiansen (Ap).

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
30.01.2009 kl 14:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: Reguleringsforslaget for Trimveien 6-8 er nå behandlet i bydelens miljø, plan- og samferdselskomité. Komitéen står fast ved at høyden må ned på blokkene.

– Vi anbefaler bydelsutvalget om å fatte vedtak om at utvalget også sier nei til endringen av reguleringsplanen for Trimveien 6-8, som åpner for et andre byggetrinn på seks etasjer, sier leder av MPS-komitéen, Ivar Christiansen (Ap).

– Avstanden til nærliggende boliger i Bukken Bruses vei tilsier at byggehøyden ikke bør overstige fire etasjer for nærmeste del.

– I tillegg ber komitéen om at det blir inkludert en barnehage i planen, men at utbygger selv står fritt til å vurdere om deler av boligene skal bli barnehage eller boenheter, sier Christiansen videre.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse