- Nesten bedre enn 17. mai!

Korsvoll skole feiret 50 år.

SPILTE: Nordbergs strykeorkester underholdt den store forsamlingen med to flotte musikkstykker.

- Gratulerer med dagen! Dette er jo nesten bedre enn 17. mai, sa rektor Kari Røst Linna da Korsvoll skole feiret 50 år onsdag ettermiddag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.10.2013 kl 09:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

TAKKET: Ordfører Fabian Stang takker elevrådsleder Olaf (12) for en fantastisk flott ettermiddag.

Se bildet større

MOBBEFRITT: Elle Ramstad (10), Tia Ramstad (6), Vårin Grenan (10). - Vi liker best at det er en mobbefri skole, og så er vi veldig glad i lærerne.

Se bildet større

Forsinket: - Beklager at jeg er litt forsinket, sånt skal ikke skje, sa ordføreren.

Se bildet større

Nyinnflyttet: Den folkekjære artisten Jørn Hoel med familie koste seg på jubileumsfeiring.

Se bildet større

FULL FEST: Hele gårdsplassen danset til diskorytmer over høyttaleren. Foto: Britt Nesteby Obrenovic

KORSVOLL: Ordfører Fabian Stang ble ærbødig mottatt av Korsvolls skole- og drillkorps, da han onsdag ettermiddag kom for å markere skolens 50-årsjubileum.

Til tross for antydning til vinterkulde, var skolegården overfylt av ansatte, foreldre og barn.

- Flott skole!

Rektor Kari Røst Linna ønsket alle velkommen:

- Gratulerer med dagen! Dette er jo nesten bedre enn 17. mai. Jeg blir helt rørt av å stå her. Vi har en flott skole, og elevene og de ansatte ved skolen er fantastiske, sa den stolte rektoren før hun ga ordet til ordfører Fabian Stang.

- Gratulerer alle sammen! Beklager at jeg var ett minutt forsinket. Vi skal alle respektere hverandre, og da er det viktig å være presis.

Ordføreren smiler.

- Skole er viktig for oss alle. Det skaper et godt fellesskap og gir glede. Og lærerne våre er viktige. I valgkampen har vi snakket om at vi skal få bedre lærere, det er jo helt feil å si. Vi HAR meget bra lærere, vi trenger bare enda flere, understreket Fabian Stang til stor begeistring fra publikum.

Før yngste taler, elevrådsleder Olaf Aaserud Falmo (12) inntok talerstolen, ble det dans og musikalsk innslag av Nordbergs strykeorkester. Områdedirektør Petter Hagen overrakte blomster og gavesjekk til jubilanten.

Les også: Vil endre skolegrensene igjen

Vennskap og fellesskap

Kveldens beste taler? Elevrådslederen!

- Her på Korsvoll skaper vi vennskap, fellesskap og godt miljø. Barneskolen er viktig fordi den er grunnleggende for videre skolegang. Det vi kanskje er mest stolt av her, er at vi er blant de beste på å være en mobbefri skole, sa den veltalende 12-åringen før han ga ordføreren og Nordre Aker Budstikke en omvisning på skolen, hvor barna hadde mange forskjellige utstillinger i anledning dagen.

- Hvilket fag likte ordføreren best da han gikk på skolen?

- Friminuttet! Jeg var ikke særlig flink på skolen, men i likhet med Olaf var jeg elevrådsleder, smiler Fabian Stang.

Korsvoll skole har i dag 600 elever og 85 ansatte. Det er en velutstyrt og moderne skole, hvor mye av rehabiliteringen skjedde etter at skolen brant i 1997. Skolen ønsker å utfordre hele mennesket, og har en ny visjon: «Grenseløs læring - i hodet - i hjertet - i beina».

Les også: Ny kunstgressbane både på Grefsen og Korsvoll

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse