Lunsjen er het: Nettsjekker i arbeidstiden

HET LUNSJ: I de seneste årene er det blitt stadig mer populært - og akseptert - å møte kjæresten via nettdating, noe ferske tall viser til.

Single bruker mye av arbeidstiden til å lete etter kjæreste på nett!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.11.2008 kl 15:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KVINNEGUIDEN.NO: En ny undersøkelse utført av Zanox viser nemlig at trafikken på nettdatingssidene er høyest mellom 07 og 17 på hverdager.

De aller fleste sjekker ut aktiviteten på profilen rundt lunsj, mellom klokken 11 og 14. Det er også stor aktivitet å spore mot slutten av arbeidsdagen, mellom klokken 16 og 18.

Les også: Slik sjekker du på nett

Vintersøk

Det er også tydelig at vinteren får oss til å intersivere nettjakten på en kjæreste. Årstidene påvirker nemlig nettdatingen. Når kong vinter markerer sitt revir, klikker flere seg inn på profilen. Antall henvisninger til datingtjenestene, er merkbart høyere i september enn i august.

Undersøkelsen er gjennomført ved overvåkning av og analysering av trafikken, som gjennom Zanox publishers havner hos ulike datingsiter som Parship, be2, I wanna Date, Relatieplanet og Lexa.

- Det er naturlig at folk ikke vil tilbringe mørketiden alene, og vanlig å tenke at natten er tiden hvor man forsøker å finne noen.

- Undersøkelsen viser derimot at det er lunsjtiden som gjelder, sier Fredrik Saigne, nordisk sjef for Zanox.

Les flere saker om sex og samliv på Kvinneguiden.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse