Nettstorm hos lokalavisene

Ullern Avis Akersposten og Nordreakerbudstikke var først ute med nyheten om at statsministerens sønn var blitt banket opp i forbindelse med angrepet på russebussen Vintage. Det skapte nettstorm.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.05.2008 kl 16:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLERN/NORDBERG: Akersposten.no og Nordreakerbudstikke.no brakte nyheten om at statsministerens sønn ble slått ned da et hundretall Asker-russ angrep russebussen Vintage natt til 15. mai. Det ble et blodig slagsmål. Medlemmer på Vintage måtte til legevakten med hodeskader etter at alle ruter i bussen ble knust med store steiner.

Konflikt over tidForut for dette hadde Asker-bussen The Alley blitt angrepet av et stort antall Oslo-russ med blant annet medlemmer fra Vintage, hevdet medlemmene på The Alley. Konflikten mellom de to bussene hadde pågått over en lengre periode, hvor andre busser hadde sluttet seg til på begge siden av konfliktlinjene. Denne saken hadde også våre nettutgaver først.

20.000 unike lesereEtter hvert som riksmediene fikk tak i saken 15. mai og SOL hadde den som førsteoppslag, ble linkene til Akersposten.no og Nordreakerbudstikke.no fulgt av minst 20.000 unike lesere. Det er ny rekord for en enkelt sak for våre nettutgaver i Oslo. I tillegg fikk oppfølgersakene med Asker-russens forsvar og politiets syn på konflikten også flere tusen lesere.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse