Søker unge band til scenen! Night Flames til Scene Grefsenkollen

 

- Men vi gidder ikke sånn daft publikum da - morsommere hvis folk er litt med! oppfordrer Disen- gutta.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: Pop/rock-bandet Night Flames fra Disen har bare spilt sammen i rundt ett år, men nøler ikke med å delta på Scene Grefsenkollens barn- og ungdomsmønstring, søndag 6. juni.

– Det blir mest kult tror vi, men kanskje litt skummelt også. Men vi har jo tidligere spilt for publikum både på Sinsen kulturhus – hvor vi øver et par ganger i uka – og på skolen. Og det har gått bra, vi tror folk likte det de hørte også. Men ekstra kult er det jo når publikum er med – og ikke er sånn daffe! Og så er vi skikkelig spente på å se hvordan utescenen blir da, sier Mathias Hamre (gitar), Aksel Andreas Halvorsen (trommer), Aksel August Mikkelborg (gitar), Magnus Høvre Gimnes (vokal), og Anders Høgdahl Mysen (bass). Alle går i 5. klasse på Disen skole.

(saken fortsetter under videoen!)

Egen musikk og cover

– Vi driver forresten og tenker ut litt nye ting også til den 6. juni. Vi prøver å lage musikken og tekster selv, men vi spiller også coverlåter, blant annet fra Clash og Iggy Pop.

Ellers liker gutta mye forskjellig musikk – alt fra AC/DC og Michael Jackson, til nyere band og artister. Bandet forteller også at de synger om alt mulig – selvopplevd eller ikke – og at tekster blant annet kan komme ramlende når som helst, for eksempel på vei hjem fra skolen!

– Meld dere på!

Disen-flammene oppfordrer også andre band til å melde seg på kultursøndagen på Grefsenkollen.

LES MER OG MELD DEG PÅ HER!

– Vi vet om flere band i nærområdet, på egen alder og eldre. Bare på Disen skole er det i hvert fall to band til, men de også med bare gutter!

Og noen jentemedlemmer i Night Flames er ikke på tapetet.

– Men kanskje det kunne vært bra med noen kordamer etter hvert. Men det må bli noen skikkelig greie noen i så tilfelle!

«Gutta i bandet» er det beste

Gutta kunne alle tenke seg å bli musikere på heltid når de blir «store», eller i stedet skiskyttere, forskere, eller kanskje noe i helsevesenet?

Men akkurat nå synes Mathias, Aksel Andreas, Aksel August, Magnus og Anders at det aller fineste er å være gutta i bandet.

– Det er det beste – å bare være gode kompiser og spille sammen!

LES MER OG MELD DEG PÅ HER!

 BLI TILHENGER AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse