ANNONSE
Annonse

Nils Christian smilte seg til BI-pris

- Ja, også er jeg glad i oppmerksomhet, sier Ullevål-gutten.

GLADGUTT: Ullevål-gutten Nils Christian de Lange (til høyre) fikk pris som gledesspreder på BI Trondheim i forrige uke. Mira Marthine Kihle og Lars Petter Utseth vant også priser.Foto. BI

Nils Christian de Lange fra Ullevål fikk pris av foreleserne ved BI Trondheim under bachelor-gradueringen 6. juni.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2013 kl 12:37

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

TRONDHEIM/ULLEVÅL: - Av et kull på 300 studenter ble Nils Christian de Lange fra Ullevål ble kåret til årets Gledesspreder ved Handelshøyskolen BI Trondheim, forteller Linn Hansen i kommunikasjonsavdelingen ved Handelshøyskolen BI.

Lagt merke til

- Foreleserne på BI sier at han er en sosial type som trives med å jobbe i team, og vi vil også påpeke hans engasjement blant medstudenter, sier Hansen.

Ullevål-gutten har studert til bachelor i markedskommunikasjon.

- Gledelig

- Det er gøy å bli lagt merke til som en gledesspreder fordi det på mange måter blir tatt for gitt at man skal være blid mot folk. At man da blir satt pris på for en sånn ting gjør det enda mer gledelig, sier Nils Christian de Lange til Nordre Aker Budstikke.

Fra juli 2011 til juni 2012 var Nils Christian sosialt ansvarlig i studentforeningen, Han tror at denne rollen bidro sterkt til at han fikk prisen.

- Da har man jo en synlig rolle. Jeg har lært meg gjennom salgsjobb hvor viktig det er å smile, og jeg er også glad i oppmerksomhet. Jeg må være så ærlig!

- Tror du denne prisen blir fin å ha på CV'en når du nå skal ut og søke jobb?

- Ja, kanskje det? sier Nils Christian.

Juryens begrunnelse

Juryen har bestått av forelesere innen forskjellige emner ved BI Trondheim. I begrunnelsen heter det:

«Som student utmerker Nils Christian seg ved at han sprer glede og humør i klassen og på skolen. Både til forelesere og medstudenter. Han er grunnleggende positiv til livet som student og er en svært optimistisk mennesketype,» står det å lese i BI-juryens begrunnelse fra Trondheim.

«Som foreleser legger man raskt merke til ham, og han gir foreleserne mye positiv energi og derigjennom lyst til å formidle kunnskap. Det er derfor en glede å ha ham som student og hans smil, latter og positivitet smitte. Han jobber svært godt med fagene og er ofte å se på skolen.»

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse