ANNONSE
Annonse

NM-medaljer på Tigrene

Tiger Karateklubb gjorde god innsats i Drammen forrige helg

femte: Silje Marie Berge gjorde en god innsats under karateNM og fikk femteplass. Foto: FOTO: Trond Erik Steine

I helgen ble det arrangert NM i Karate. Tigrene fra Frysja fikk med seg hele tre NM-medaljer hjem.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2012 kl 10:56

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: I helgen var det NM i karate - i Drammen,arrangører var Norges Kampsportforbund i samarbeid med Nippon karate klubb. Og Frysjatigrene slo til.

- Halvor Grønvold (16) og Joacim Knapper (16) tok bronsemedaljer i Kata junior. Halvor og Joacim ble slått ut i semifinalen, men vant rekvalifiseringen og bronsene. Halvor er allerede er i søkelyset til rekrutteringlandslaget for juniorer, ifølge leder for Tiger Karateklubb på Frysja, Haakon Fredriksen.

I tillegg tok Rune Asp (44) bronse i kumite (kamp) i 75 kg klassen. Han tapte semifinalen mot Stian Bageroen som senere fikk kongepokalen.

Tigerjentene med

- Og våre to NM-jenter på 15 år leverte innsats over forventning. Blant annet kom Silje Berge på femte plass i ungdom kadett. Godt gjort - Silje ble sparket i leggen av en hest for tre uker siden ,og fikk oppkjøringen til NM delvis ødelagt. Andrine Hilton ble slått ut i innledende runder, men er et stort talent som vi kommer til å høre mye fra i fremtiden, ifølge Fredriksen..

Veldig fornøyde

- Selv om ikke alle som var med fra Tiger Karateklubb lyktes helt denne gangen, er vi meget fornøyde med innsatsen til alle utøverne våre, sier Fredriksen.

Flere resultater fra NM her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse