Noe du vil vise frem på Elvelangs?

Elvelangs

Planleggingen av høstens Elvelangs er igang.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.05.2013 kl 14:07

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

STEMNINGSFULLT: Kanskje har du noe du vil vise frem langs elva, 19. september? Her fra innslag fra fjorårets Elvelangs. FOTO: Elvelangs

OSLO/NORDRE AKER: Kanskje høstens vakreste eventyr?  Neste Elvelangs faller nærmest høstjevndøgn, som i år er 19. september.

Annerledes

- Elvelangs i fakkellys er et annerledes kulturarrangement. Naturen, mørket og fakkellys er en del av opplevelsen, sier Caroline Stahr i komiteen.

Arrangementet ledes av en komité bestående av én person fra hver av de fire bydelene, Nordre Aker, Sagene, Grünerløkka og Gamle Oslo.

- Hvert år deltar flere hundre frivillige lag, foreninger og enkeltpersoner med sang, dans, musikk og kunsthåndverk for de ca 30.000 publikummerne som tar turen, forteller Stahr.

Mye skal på plass

Og nå er allerede høstens planlegging i gang.

- Vi må starte tidlig med planleggingen da det er mange brikker som skal på plass. I Nordre Aker går løypa fra Brekkedammen i nord til Nydalen i sør og det er nå mulig å melde seg på. Alt begynner kl. 20 og slutter kl. 23, det blir fire parallelle åpninger kl. 20.00. Ønsker du å bidra til årets arrangement, så ta derfor kontakt snart som mulig, oppfordrer Stahr.

Se kontaktinfo i faktaboksen.

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse