Nordberg i vinden

Denne delte tomannsboligen gikk for 5,5 millioner kroner.

Før helgen ble en delt tomannsbolig på Nordberg solgt for 5,5 millioner - 600.000 kr. over takst.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordberg: "Alle" vil bo på Nordberg om dagen, skal vi tro flere av byens ledende eiendomsmeglere. Nærheten til marka, godt miljø og hyggelig skolekrets blir trukket frem som grunner til at folk med økonomien i orden velger Nordberg.

- Vi solgte i forrige uke en delt tomannsbolig i Peder Ankers vei på 170 kvm med noe moderniseringsbehov til 5,5 millioner kroner. Taksten var på 4,9 millioner, forteller Terje Tinholt i Nordvik og Partners eiendomsmegling.

Han forteller at folk nærmest står i kø for kjøpe bolig i området.

- Boligen i Peder Ankers vei hadde vi sannsynligvis klart å selge uten visning. Vi har en stor portefølje med aktuelle kjøpere som ønsker seg til Nordberg. Det er ikke alle som ønsker offentlig visning, men det er nok av kjøpere likevel, sier han.

Også han trekker frem områdets natur, sosiale miljø og hyggelige skoler som faktorer til at folk søker seg til Nordberg.

- Det er en hel generasjon av unge mennesker og godt voksne som ønsker marka som nærmeste nabo, men som samtidig vil bo sentralt. Folk flytter gjerne internt i området. Få vil flytte ut av dette miljøet, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse