Nordre Aker øker nesten mest

Ledigheten i Nordre Aker har økt med 105 prosent siden august i fjor. Illustrasjonsfoto

Bare i en bydel har arbeidsledigheten steget mer enn i Nordre Aker sammenliknet med samme tid i fjor.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2009 kl 12:49

NORDRE AKER: Arbeidsledigheten i Nordre Aker har steget med 105 prosent fra august i fjor til august i år. 649 personer, eller 2,9 prosent av arbeidsstyrken i vår bydel, er nå helt uten jobb. Bare i Bydel St.Hanshaugen har økningen vært større

— 133 prosent opp fra august i fjor.

13.005 personer var registrert som helt arbeidsledige hos NAV i Oslo ved utgangen av august. Dette utgjør 3,9 prosent av arbeidsstyrken, og gjør Oslo til fylket med høyest ledighet for tredje måned på rad. Ved utgangen av august var det 5772 flere helt arbeidsledige i Oslo enn det var på samme tid i fjor. Dette tilsvarer en økning på 80 prosent sammenliknet med august 2008.

— Arbeidsledigheten i Oslo øker mindre enn forventet ved inngangen til 2009, sier fylkesdirektør i NAV Oslo, Terje Tønnessen. NAV hadde regnet med 14.000 ledige i Oslo i august, men ser nå at ledigheten avtar raskere enn forventet.

Høyest arbeidsledighet finner vi i Bydel Grünerløkka og Bydel Gamle Oslo med henholdsvis 6,1 prosent og 5,8 prosent av arbeidsstyrken. Lavest ledighet er det i Bydel Vestre Aker og Bydel Nordstrand med 2,5 prosent.

Bydel Bjerke har lavest ledighetsøkning med en vekst på 46 prosent sammenliknet med samme tid i fjor. Her utgjør arbeidsledigheten likevel 5,3 prosent av arbeidsstyrken.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...