Nordre Aker vant!

Nordre Aker vant!

– Klart vi er stolte av å bli nominert til en slik pris, sier bydelsdirektør Mona Taasen (t.v.). Her viser hun sosialbyråd Sylvi Listhaug rundt på omsorgssenteret på Myrer i forbindelse med «Omsorg+»-tildelingen i vår. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Bydel Nordre Aker driver kvalitetsarbeid som andre kommuner kan lære av.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.08.2009 kl 15:52

NORDRE AKER: Det mener i hvert fall Kommunal- og regionaldepartementet, som i dag hedret bydelen med sin pris for fremragende kvalitetsarbeid.

Som Nordre Aker Budstikke skrev tidligere i dag, var Bydel Nordre Aker nominert til kvalitetspris for «fremragende kvalitetsarbeid» innen pleie- og omsorgssektoren.

– Vi er kjempestolte av å ha blitt nominert. Vi har lagt ned et betydelig omstillingsarbeid på dette feltet, sa bydelsdirektør Mona Taasen til Nordreakerbudstikke.no tidligere i dag.

Av 51 kommuner/bydel var tre nominert til hver av prisene i kategoriene oppvekst, pleie og omsorg og sykefraværsreduksjon.

Nordre Aker kjempet mot Modum og Vennesla om prisen, og var nominert innen pleie- og omsorg, med prosjektet «Kvalitetsutvikling i hjemmetjenesten».

Nå er det altså klart at bydelen klarte å hevde seg og stikke av med den gjeve prisen.

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!