Nordre Aker vant!

– Klart vi er stolte av å bli nominert til en slik pris, sier bydelsdirektør Mona Taasen (t.v.). Her viser hun sosialbyråd Sylvi Listhaug rundt på omsorgssenteret på Myrer i forbindelse med «Omsorg+»-tildelingen i vår. Arkivfoto: Karl Andreas Kjelstrup

Bydel Nordre Aker driver kvalitetsarbeid som andre kommuner kan lære av.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.08.2009 kl 15:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Det mener i hvert fall Kommunal- og regionaldepartementet, som i dag hedret bydelen med sin pris for fremragende kvalitetsarbeid.

Som Nordre Aker Budstikke skrev tidligere i dag, var Bydel Nordre Aker nominert til kvalitetspris for «fremragende kvalitetsarbeid» innen pleie- og omsorgssektoren.

– Vi er kjempestolte av å ha blitt nominert. Vi har lagt ned et betydelig omstillingsarbeid på dette feltet, sa bydelsdirektør Mona Taasen til Nordreakerbudstikke.no tidligere i dag.

Av 51 kommuner/bydel var tre nominert til hver av prisene i kategoriene oppvekst, pleie og omsorg og sykefraværsreduksjon.

Nordre Aker kjempet mot Modum og Vennesla om prisen, og var nominert innen pleie- og omsorg, med prosjektet «Kvalitetsutvikling i hjemmetjenesten».

Nå er det altså klart at bydelen klarte å hevde seg og stikke av med den gjeve prisen.

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse