Norges beste hotell er kåret

HOTELL: Continental.

The World Travel Awards har kåret Norges beste hotell. Her er vinneren.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.10.2007 kl 09:05

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

KONFERANSE: Grand Hotel.

Se bildet større

SPA: Solstrand Hotel & Bad.

Se bildet større

BEST: Hotel Continental.

Hotel Continental er ifølge World Travel Awards Norges ledende hotell. Continental og legendariske Theatercafeen ble åpnet i 1900, bare ett år etter åpningen av Nationaltheatret som ligger vis-á-vis. Hotellet var eid av et bryggeri, og ble med vekslende hell drevet av fire ulike leietakere. I 1909 overtok Caroline og Christian Boman Hansen leieavtalen. Hotellet er i dag drevet av fjerde generasjons eier, Elisabeth Caroline Brochmann.

The World Travel Awards har også kåret Norges beste hoteller innen kategoriene, konferanse, spa og høyfjell. Norges beste konferansehotell er ifølge kåringen Grand Hotel i Oslo. Hotellet på Karl Johan ble grunnlagt i 1874 i nylouis-seize med jugendinnslag. Det karakteristiske klokketårn er fra 1913.

Spa er i vinden som aldri før, og Solstrand Hotel & Bad er kåret til den beste sparesorten i Norge. Hotellet ligger ved Bjørnefjorden, 30 km sør for Bergen. Hotellet har vært drevet av familien Schau-Larsen siden 1929. Dersom du er på jakt etter det beste høyfjellshotellet, skal du velge Radisson SAS Resort Beitostølen.

Det er The World Travel Awards som står bak kåringene av Norges beste hoteller. Organisasjonen ble stiftet i 1993, og hvert år nominerer reisebyråer- og agenter hvilke hoteller som man kan stemme på. Stemmegivingen er nettbasert.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse