Norges nest raskeste 16-åringer

SØLVGUTTA: Sølv til Koll-gutta i NM i stafett i Sandnes i helgen. Fra venstre: Marius Kristoffersen, Odin Hallquist, Johannes Bergh, og Sivert Eikrem. FOTO:Privat

Disse gutta fra Koll IL løp inn til sølv på 4 x 100 meter stafett for 15 og 16-åringer under NM i Sandnes i helgen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.05.2013 kl 11:38

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Ifølge Arnfinn Hallquist var Koll-gutta nærmest som outsidere å regne, i NM-stafetten i Sandnes, denne helgen, i 4 x 100 meter for gutter 15/16 år.

- Kjelsåsguttene, som konkurrerer i lokalklubben Koll IL, var nærmest som outsidere å regne. Til tross for gode individuelle resultater på forhånd måtte de finne seg å stille uten favorittstempel etter bare å ha gjennomført en stafett tidligere, forteller Hallquist.

Han legger til at de store klubbene Tyrving, fjorårsvinner BUL og andre storklubber fra andre store byer i Norge ble på forhånd tippet foran.

LES OGSÅ: Friidrettsboom i bydelen

- Det ble et spennende og tett løp, og med fire fine etapper ble Koll klokket inn bare to tideler etter Tyrving, som også på forhånd var storfavoritt. Tiden ble så god som 45,31. Det hadde holdt til seier i fjorårets NM stafett, kan Hallquist fortelle.

Men gutta var ifølge Hallquist storfornøyd med sølv.

- Og absolutt motivert for videre satsning. Norgesrekorden på distansen er bare 0,5 sekunder ned, og det er et mål å slå som er satt i løpet av sesongen!

Flere resultater fra NM-stafettene i helgen her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse