Ny redaktør

Lise Valbø Rønningen sier takk for seg, og Fredrik Eckhoff tar over stafettpinnen. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Redaksjonssjef Lise Valbø Rønningen takker for seg i Nordre Aker Budstikke.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.03.2008 kl 08:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Fredrik Eckhoff har nå overtatt som redaktør for Nordre Aker Budstikke, Ullern Avis og Akersposten. Ivar Brynildsen er fortsatt ansvarlig redaktør for avisene, som han også er for Lokalavisen Frogner og Lokalavisen St. Hanshaugen.

Seks fine år

Lise Valbø Rønningen begynner i disse dager i sin nye jobb i Schibsted forlag. Hun ser tilbake på seks år i Ullern Avis og Akersposten, de tre siste av dem også som redaksjonssjef for Nordre Aker Budstikke, med glede.

– Jeg har hatt seks morsomme og lærerike år i noen av Oslos beste lokalaviser. Det er mye engasjement blant folk på denne kanten av byen, og det er viktig for en lokalavis. Jeg har hatt gleden av å bli kjent med lesere, lokalpolitikere og næringsliv i bydelene. Det er ikke få hyggelige møter jeg kan se tilbake på gjennom disse årene, sier Valbø Rønningen.

Eckhoff tilbake

Fredrik Eckhoff, som nå er i gang, er ikke et nytt navn i Ullern Avis og Akersposten, ei heller i Nordre Aker Budstikke. Han var med og startet opp sistnevnte i 2004. De siste årene har han vært redaktør for Lokalavisen Frogner og Lokalavisen St. Hanshaugen.

– Dette blir litt som å «komme hjem igjen». Jeg gleder meg til å bidra til den videre utviklingen for Nordre Aker Budstikke og for de nå ulike avisene Ullern Avis og Akersposten, sier Eckhoff. – Vi skal fortsatt være der det skjer, gjerne i forkant, formidle og skape engasjement og være talerøret for våre lesere.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse