Ny rektor er på plass

Marit Sesseng, ny rektor i bydelen. FOTO: PRIVAT

– Kjente at jeg var klar til å ta ansvaret! sier Marit Sesseng, ny ungdomsskolerektor i bydelen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.12.2016 kl 11:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Marit Sesseng (62) - selv fra groruddalen - har vært fungerende rektor ved Engebråten skole i ett år allerede. Før det lang fartstid ved Engebråten ungdomsskole. Først som lærer i 1997, sosiallærer, inspektør, assisterende rektor og så fungerende rektor siden 2016.

– Med Engebråten i sitt hjerte. Etter å ha vært fungerende rektor på Engebråten skole i 2016, er det nå klart at Marit Sesseng blir skolens nye rektor, skriver Engebråtens egen facebookside.

Som fortsetter.

– Det kunngjorde områdedirektør Petter Hagen i Utdanningsetaten 7.desember. Sesseng har jobbet på Engebråten skole helt siden skolen var ny i 1997, deriblant en årrekke som assisterende rektor.

LES OGSÅ: Her må 12-åringene har bankkort for å få kjøpt mat i skolekantinen.

Gode prosesser

Gratulerer med rektorjobb!

– Jo takk. Jeg søkte ikke i de første rundene, men nå kjente jeg meg klar for å ta ansvaret, sier en blid Sesseng onsdag ettermiddag, etter at personale og andre har fått vite at hun nå er den rektoren ved Engebråten ungdomsskole.

Hun fortsetter.

– Det er så mange gode prosesser pågående ved skolen, og som jeg vil fortsette å drive frem med de ansatte. Skoleutvikling, vurderinger, og ikke minst også prosjektet ungdomstrinn i utvikling, i regi av Utdanningsdirektoratet. Et veldig bra prosjekt, forteller Sesseng.

Og selvfølgelig er det superelever ved Engebråten.

– Ja vi har fantastiske elever, understreker den nye rektoren.

Korsvollelever

Engebråten har fått bedre plass i det siste, etter at Morellbakkenn ungdomsskole åpnet for få år siden, i tidligere Grefsen videregående skole-lokalene.

Tidligere i år ble det også kjent at korsvollelever skal begynne på Engebråten til høsten, og ikke på Nordberg, hvor det er fullt. Noe som har skapt sterke reaksjoner fra korsvollfolket.

– Vi ønsker korsvollelevene hjertelig velkommen til oss, og dette skal gå bra. Det er vel eventuelt utfordringer langs skoleveien, men det går vel an å gjøre noe med, mener Sesseng.

Les egen sak her om skoleveien for korsvollelevene.

Gøy på jobben

Blir noe annerledes i morgen - på jobben?

– He, he. Nei jeg tror ikke det blir så veldig annerledes i morgen som rektor. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. Og noen dager er det enda mer gøy å gå på jobben, sier den ferske rektoren ved Engebråten.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse