Nydalen-undergang fikk tillatelse

Nydalen-undergang fikk tillatelse

Styreleder Gisle Erlien i Heilo Vel var kraftig provosert over at undergangen ikke har blitt bygget. Nå er tillatelsen klar.

Nå har Plan- og bygningsetaten gitt rammetillatelse for bygging av Nydalen-undergangen fra Gunnar Schjelderups vei og opp ved Ring 3.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.01.2009 kl 15:40

NYDALEN: Nå har Plan- og bygningsetaten gitt rammetillatelse for den planlagte undergangen med gang og sykkelvei mellom Gunnar Schjelderups vei (Nydalen) og Ring 3.

Selve undergangen er nedfelt i rekkefølgebestemmelsene i reguleringsplanen for utbyggingen av boligsameiet Nydalen Kvarter, i Gunnar Scjelderups vei 11.

Togstans i juli– Jernbaneverket har i brev av 01.12.2008 godkjent planene for undergang under Gjøvikbanen. De meddeler samtidig at det er meldt inn behov for togfritt i perioden 08. – 12.07.2009 for å utføre arbeidet, skriver blant annet etaten i rammetillatelsen.

SamferdselsetatenMen før igangsettingstillatelse blir gitt må tegningsmaterialet være godkjent av Samferdselsetaten, som for øvrig har anbefalt at det blir gitt rammetillatelse for undergangen, opplyser Plan- og bygningsetaten videre.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!