Nye koster på Korsvollklinikken

Ann Kristin Stai er om ikke lenge klar for å åpne ny velværeklinikk øverst i Frysjaveien. Foto: Kristin Tufte Haga

Ann Kristin Stai er i full gang med oppussing av tidligere Korsvollklinikken. - Gleder meg veldig! sier hudterapeuten.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
07.05.2009 kl 15:27

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Korsvoll: For kort tid siden flyttet Korsvollklinikken ut av lokalene øverst i Frysjaveien. Og om ikke lenge blir det igjen mulig å booke seg inn for hudbehandling, fotbehandling og massasje.

Åpner før sommeren

- Jeg håper å åpne den nye velværeklinikken i god tid før sommeren. Foruten meg selv, er planen å leie ut plass til i hvert fall to terapeuter til, forteller innehaver Ann Kristin Stai.

Nå om dagen er Ann Kristin i full gang med oppussing av lokalene - og da Nordre Aker Budstikke var innom mandag, var interiørarkitekten på vei.

Flere års erfaring- Ja nå går det unna. Men klart det blir spennende å åpne egen "butikk" - gjett om jeg gleder meg, sier Ann Kristin, som tidligere har flere års erfaring fra bransjen - også fra hudpleieklinikk på Storo, hvor hun også bor.

Gutta på vei inn

- Litt skummelt å åpne midt i "Finanskrisa" - eller?

- Det tror jeg skal gå bra! Kundegrunnlaget er her - og denne bransjen øker. Også gutta er på vei inn i velværebransjen. Det begynner som regel med et gavekort fra en kjæreste eller liknende, og så oppdager også de hvor ålreit det er å ta litt ekstra vare på seg selv, smiler Ann Kristin, som også viser til www.staiklinikken. no, hjemmesiden som skal opp å gå om kort tid.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse