Nye naboer på Ullevål

Takst: 20,6 millioner kroner. Pris: 40,6 millioner kroner. Kommunens tomt mellom T-banen og Bertel O. Steen Autostern er solgt til entreprenørselskapet Peab.

Sogn Kolonihager får nye naboer. En tre måls tomt på Ullevål er solgt av Oslo kommune for 43,6 millioner kroner. Flere tomter skal legges ut for salg neste år.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.12.2006 kl 09:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Ullevål: Entreprenørselskapet Peab var de som bladde lengst ned i lommeboka etter den heftige budrunden på tomta med en takst på 20.6 millioner kroner.

- Vi segmenterer oss med en tomteportefølje innen de tre områdene; Høy kjøpekraft, moderat kjøpekraft og ungdommer. I bydel Nordre Aker satser vi på boligkjøpere med høy kjøpekraft, sier distriktssjef for Oslo Peab, Sverre Molvik. Han kan informere om at selskapet er i sterk vekst og på jakt etter flere ledige tomter i bydelen.

- Firmaet tar sikte på å bygge vel 3000 kvadratmeter, med cirka 50 to- til fireroms leiligheter i tre og fem plan, næringslokaler i første etasje og parkeringsanlegg i underetasjen, sier han.

Planen er å legge leilighetene ut for salg i andre halvår neste år, med ferdigstillelse av prosjektet i 2009.

- Vi er veldig godt fornøyd med både interessen og salgsprisen, sier informasjonsdirektør Oscar Halvorsen i eiendoms- og byfornyelsesetaten.

- Kommunens salg av tomter har to formål; Å få inn penger i kommunekassa som kan brukes til investeringer andre steder og å skaffe tiltrengte nye boliger til hovedstaden.

Grefsenkollveien 16 (bydel Sagene) forventes lagt ut for salg i begynnelsen av neste år, og det jobbes med planer for den kommunale tomten og boligutvikling i Brekkeveien ved NIVA-bygget.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse