Nye Plantasjen Storo

Blomsterdekoratør Kirsten Rønningen ønsker velkommen til snittavdelingen i nye Plantasjen Storo.

Plantasjen hagesenter nummer 40 er åpnet på Storo.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.12.2006 kl 09:36

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Plantasjen Storo har, blant andre, to blomsterdekoratører, to gartnere og en anleggsgartner. Truls Henrik Holm og Norman Midtuhn skal hjelpe til med juletresalget, og butikkleder Olav Andersen har nå den arbeidsstokken han trenger i forbindelse med jula.

Storo: - Nede hos oss på Plantasjen i Fredrikstad er det lange køer nå om dagen. Den erfarne altmuligdamen, Ellen Lund, er lånt inn til den nye Plantasjen på Storo for å oppdatere vareregistre og fakturere i oppstartsfasen av den nye butikken. Vi har god utsikt over den nye butikken fra kontorlokalene i andre etasje, og det er ganske stille. Vi venter på butikksjef Olav Andersen, som holder på å intervjue Truls Henrik Holm og Norman Midtuhn, som skal flytte til Nydalen med Heltberg Gymas over jul, og er på jakt etter ekstrajobb nær skolen.

- Skal du ha juletre? Vanlig gran til 79 kroner og for edelgran tar vi 149 kroner per stykk, gliser Vinderen-gutten Truls Henrik Holm. Han og kameraten er tydeligvis ansatt og diskuterer om regnstøy eller varmedress blir årets arbeidsantrekk.

- Vi åpnet samtidig med den nye Plantasjen i Bærum i slutten av november, og her på Storo satser vi på sesongblomster, alt innen hageutstyr som gjødsel, beskjærings- og vanningsutstyr, og vi har en egen snittavdeling inne i butikken. Vi har dessuten godt utvalg i kunstige blomster og en del artikler innen gave og interiør, kan butikklederen informere mens regnet trommer mot taket, som har kanalplater i polykarbonat, spesiallaget for å gi riktig lys- og temperaturregulering for plantene i butikken.

- Plantasjen Storo er vårt hagesenter nummer 40 i rekken, butikklokalene er på 2200 kvadratmeter og vi har en forventet årlig omsetning på 30 millioner kroner, informerer driftssjef i Plantasjen Norge; Pål Håkensen .

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse