Nytt fortau - ikke fotgjengerovergang

Nytt fortau, men ingen nye fotgjengeroverganger

nytt: Kjelsås skole blir som ny, også med nytt fortau ned Asbjørnsensvei, men ingen nye fotgjengeroverganger. FOTO: Kristin Tufte Haga

"Nye" Kjelsås skole fortsatt i rute, også med nytt fortau, men ingen nye fotgjengeroverganger.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.04.2012 kl 10:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Det nærmer seg åpning av "nye" Kjelsås skole, høsten 2012. Ifølge prosjektleder Erik Eskild i Undervisningsbygg, går fortsatt ting etter planen. Aktivitetsskolen skal stå klar 1. august, og skoleåpning blir mandag 20. august. Elevantallet øker - med rundt 70 elever, og antall barnehageplasser fra 54 i dag til 144 plasser til høsten.

Og mange blir nok glade for mer fortau langs skoleveien, men flere fotgjengeroverganger i Asbjørnsensvei eller Midtoddveien, er ikke med i planen.

- Det er ikke planlagt noen nye eller flere fotgjengeroverganger i forbindelse med skolebyggingen. Men det blir nytt fortau fra

Midtoddveien 22 og ned Asbjørnsensvei langs skoletomta, og ned til den nye tilførselsveien inn til skolens område, forteller prosjektlederen.

Det er dengangen samferdselsetaten - nåværende bymiljøetaten - som har gitt innspill til reguleringsplanen, for hva som bør komme - eller ikke komme - av trafikksikring og andre eventuelle endringer i trafikkbildet tilknyttet skoleområde.

Det er også laget ny vei ned til skolen fra Oset. Av andre endringer rundt skoletomta, blir en noe større "kiss & ride" plass, utenfor der barnehagepaviljongene står i dag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse