Nytt på nytt på Nordberghjemmet

– HERLIG: – Det var herlig å feire åpningen av det nye Nordberghjemmet for medlemmene 29. november, uttalte den utrettelige Bitte Knudsen, leder av Nordberghjemmets venneforening, her foran Aase Rindals store, broderte veggteppe, venneforeningens gave til gjenåpningen av Nordberghjemmet. Foto: Tone Berild Kristiansen

Den offisielle åpningen av det nye og ombygde sykehjemmet skjedde 22. november. 65 beboere kan nå glede seg over enerom, eget bad og 23 tommers flatskjerm på rommet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2005 kl 12:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordberg: Beboerne er nå flyttet tilbake til Nordberghjemmet fra Lille Tøyen sykehjem i lyse, tiltalende og nyoppussede lokaler.

Mindre tid enn før

– Bemanningssituasjonen ved hjemmet er fremdeles marginal, men vi har nå lagt opp til bedre mulighet for individuell oppfølging ved små ansvarsgrupper, slik at to ansatte har ansvaret for en gruppe på syv-åtte beboere på dagtid, og én ansatt har ansvaret for den samme gruppen på kveldstid, informerer bestyrer Terje Aadalen, som kan fortelle om en langt bedre bemanningssituasjon innen eldreomsorgen for bare 15 år siden.

– Da hadde ansatte tid til eksempelvis turer til Frognerparken, endog med en kopp kaffe på kafé etterpå. Vi har dessverre ikke tid til den slags i dag, kan han informere.

Trenger støttespillere

– Takk og lov for Nordberghjemmets Venner, med Bitten Knudsen i spissen, sier bestyreren, som kan fortelle at venneforeningen har vært travelt opptatt med å arrangere åpningsfester for beboere, pårørende og personale den siste tiden og takket for Nordberghjemmets venners arbeidskomité for trofasthet gjennom hele året som er gått.

– Det var herlig å feire åpningen av det nye Nordberghjemmet for medlemmene 29. november, uttalte den utrettelige Bitte Knudsen, leder av Nordberghjemmets venneforening.

– Vi startet med omvisning på huset for 125 personer, og alle var begeistret over de praktiske og lyse lokalene. Så var det deilige bløtkaker og kaffe og festlig trekkspillmusikk og danseoppvisning. Vi trenger flere støttespillere til å være med å skape en lysere tilværelse for de som bor her. Har du lyst til å være med, eller kjenner du noen som er gode på å spille og synge, så ta kontakt, oppfordrer Knudsen.

Vi trenger flere støttespillere til å være med å skape en lysere tilværelse for de som bor her.

Bitten Knudsen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse