Og dette mener lokalpolitikerne:

Egil Ihlen (H), BU-leder: – Flott at Grefsen Barneskole nå både blir bygget ut og rehabilitert. I tillegg er det positivt at man gjør en utredning av...

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.04.2008 kl 09:58

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Egil Ihlen (H), BU-leder:

– Flott at Grefsen Barneskole nå både blir bygget ut og rehabilitert. I tillegg er det positivt at man gjør en utredning av Grefsen vgs for å se om det er mulig å bruke den videre. Berg Gård-området derimot tror jeg med fordel kan brukes til mye annet i fremtiden enn skolevirksomhet.

Per Elling Braseth-Ellingsen (V):

– Evt. ny ungdomsskole i på Grefsen vgs. er også i tråd med det Sagene Venstre ønsker - og mye bedre enn Heidenreichtomten. Berg Gård derimot er det så mye usikkerhet rundt. – Alle hensyn tilsier at en full rehabilitering av Grefsen Barneskole var det riktige valget. All ære til de som har jobbet for saken.

Ivar Christiansen (Ap):

– Det er veldig tilfredsstillende at de innspillene vi som lokalpolitikere gjør blir tatt til etterretning av bystyret. Men selv om Grefsen vgs. eventuelt blir ny ungdomsskole, trenger vi ytterligere en til. Berg Gård kan også bli et bra alternativ.

Lill Pleym (SV):

– Grefsen vgs. er en kulturbygning med mye verdi, og plasseringen som ny bydelsungdomsskole er veldig bra. Bedre enn Berg Gård, men Berg er også et bra alternativ. – Ellers er det gledelig med barneskolen som skal både bygges ut og rehabiliteres. Her har mange kjempet for samme sak.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse