ANNONSE
Annonse

Nesten 100 påmeldte til voksenturnering:

Og Mariann frister med «grisegod stemning»

Mariann Staxrud Utstumo, i midten, og denne 03-gjengen gleder seg nok til lørdag, da er det de voksne: mammaer, pappaer, trenere og andre frivillige som skal i fotballilden på Grefsen Stadion. Foto: KJELSÅS FOTBALL/RITA GAMLEN

– Bare å ta turen til stadion, så kan du få se godt voksne leke seg på banen med trøkk som om de var 20, forteller hun om turneringen som er for mammaer, pappaer, trenere og andre frivillige i klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 12:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: – Dette er en turnering vi arrangerer for å takke alle de frivillige i Kjelsås fotball, inkludert noen sponsorer. Det er tredje året vi arrangerer turneringen, og det blir flere og flere som melder seg på. Førsteåret var det 10 lag med, i år er det 14, forteller Mariann Staxrud Utstumo i arrangementskomiteen i styret i Kjelsås Fotball, om turneringen på Grefsen Stadion til lørdag.

– Bare skikkelig moro

Hun fortsetter:

– De frivillige legger ned en enorm innsats i idretten og fotballen, og bruker mye av egen tid på barn og unge. I tillegg er jo turneringen sosial og folk blir mer kjent. Tilbakemeldingene fra de som har vært med på turneringen tidligere, er at dette bare er skikkelig moro.

– Det er bare å ta turen til stadion på lørdag, så kan man få se godt voksne leke seg på fotballbanen med et trøkk som om de var 20. Forskjellen mellom jogging og full spurt er kun fargen i fjeset. Det er gratis inngang og vi kan friste med grisegod stemning, inviterer Mariann videre.

Avslutter på Grefsenkollen

Og selvsagt er det barna som nå skal heie på de voksne.

– Jeg møtte noen 03-jenter på stadion, de skulle heie på team Manko!

Men det er litt mer enn fotball også.

– Kvelden avsluttes med bankett på Grefsenkollen med pizza, mingling og utdeling av mer eller mindre prestisjetunge priser. For eksempel skal årets heiagjeng kåres, de andre prisene er foreløpig hemmelige, forteller Mariann.

37 kamper

Første kamp spilles klokken 14.00, i alt skal det spille hele 37 kamper på stadion til lørdag.

- Og få med at kiosken er åpen, supplerer Mariann.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse