Okkupantene er politianmeldt

Okkupantene er politianmeldt

 

Det opplyser byrådssekretær Ole Petter Leite (Frp) til Nab.no.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.02.2010 kl 16:02

SKAR LEIR: Eiendoms- og byfornyelsesetaten, oppsøkte okkupantene i Skar leir både torsdag og fredag i forrige uke og ba okkupantene forlate den tidligere militærleiren. Dette bekreftet okkupantene da Nordre Aker Budstikke besøkte leiren mandag denne uken.

— Likevel har de valgt å ikke flytte ut fra boligene de har brutt seg inn i, sier Leite, og bekrefter at kommunen derfor har politianmeldt de om lag 15 personene som har bosatt seg i seks av de fraflyttede bolighusene på området.

Dermed er det opp til Politiet å ta initiativ til en eventuell utkastelse.

HVA MENER DU? KOMMENTER SAKEN LENGER NED PÅ SIDEN!

Tar imot gode ideer

Byrådssekretæren sier at byrådet jobber med hva leiren kan brukes til i fremtiden, men avkrefter at okkupasjonen har satt noen form for fortgang i denne prosessen, slik lokalpolitikere i Nordre Aker har håpet det vil gjøre.

— Utviklingen av området og okkupasjonen er to vidt forskjellige saker. Det er uakseptabelt å opptre på den måten disse personen har gjort. De har ikke rett til å bo der selv om ingen bruker leiren per i dag, sier Leite til Nab.no.

Byrådet er åpen for forslag til hvordan leiren kan brukes.— Hvis noen har gode ideer til hva man kan bruke stedet til, tar vi imot det, sier Leite.


Han ser ikke noe i veien for at også okkupantene kan komme med innspill til bruk av leiren.

— Men da må det skje på normal måte.

LES OGSÅ: Er det greit?

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

Annonse
Annonse
Se bildet større

Harald Giæver Sundøy mener okkupantene og kommunen ønsker det samme med Skar leir. Nå er de politianmeldt. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!