Okkupantene er politianmeldt

Det opplyser byrådssekretær Ole Petter Leite (Frp) til Nab.no.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2010 kl 16:02

SKAR LEIR: Eiendoms- og byfornyelsesetaten, oppsøkte okkupantene i Skar leir både torsdag og fredag i forrige uke og ba okkupantene forlate den tidligere militærleiren. Dette bekreftet okkupantene da Nordre Aker Budstikke besøkte leiren mandag denne uken.

— Likevel har de valgt å ikke flytte ut fra boligene de har brutt seg inn i, sier Leite, og bekrefter at kommunen derfor har politianmeldt de om lag 15 personene som har bosatt seg i seks av de fraflyttede bolighusene på området.

Dermed er det opp til Politiet å ta initiativ til en eventuell utkastelse.

HVA MENER DU? KOMMENTER SAKEN LENGER NED PÅ SIDEN!

Tar imot gode ideer

Byrådssekretæren sier at byrådet jobber med hva leiren kan brukes til i fremtiden, men avkrefter at okkupasjonen har satt noen form for fortgang i denne prosessen, slik lokalpolitikere i Nordre Aker har håpet det vil gjøre.

— Utviklingen av området og okkupasjonen er to vidt forskjellige saker. Det er uakseptabelt å opptre på den måten disse personen har gjort. De har ikke rett til å bo der selv om ingen bruker leiren per i dag, sier Leite til Nab.no.

Byrådet er åpen for forslag til hvordan leiren kan brukes.

— Hvis noen har gode ideer til hva man kan bruke stedet til, tar vi imot det, sier Leite.

Han ser ikke noe i veien for at også okkupantene kan komme med innspill til bruk av leiren.

— Men da må det skje på normal måte.

LES OGSÅ: Er det greit?

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon