ANMELDELSE: Vancouver 2010 (PC/PS3/X360)

OL-fiasko

UTFOR: I Vancouver 2010 går det utfor. Men ikke på den rette måten

Det er ikke bare snøen som mangler i Vancouver.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2010 kl 12:30

SPILLVERKET.NO: Nok en gang er det duket for OL, og tradisjonen tro dukker spillversjonen av begivenhetene også opp.

Erfaringsmessig har disse spillversjonene ofte vært triste affærer. Vancouver 2010 er intet unntak.

Banalt og ensformig

Øvelsene føles langt fra olympiske, til det er de for banale og ensformige. Du vil raskt ta deg selv i å gjøre akkurat det samme, om og om igjen.

Med unntak av de forskjellige øvelsene finnes det ingen variasjon, og til og med øvelsene føles like på grunn av det ekstremt forenklede kontrollsystemet.

De to største unntakene, skøyteløp og hopp, er utfordrende et par ganger, helt til fingerne dine instinktivt trykker på knappen og oppnår 100 prosent presisjon. Det finnes ingen store utfordringer, og de små variasjonene i spillestil er enkle og overfladiske

Helt på trynet

Det er vanskelig å i det hele tatt karakterisere Vancouver 2010 som et fullt spill, det hadde antageligvis fungert bedre som en nedlastbar utgivelse.

Innholdsmengden er helt på trynet, jeg måtte faktisk sjekke på internett om det var noe jeg hadde gått glipp av. Dette er en ekstremt mangelfull pakke, og definitivt ikke verdt full pris, med mindre du er blodfan av OL.

Når man spiller Vancouver 2010 føles det aldri som om man er med på noe stort, ogDet spillet mangler er skala og dybde, og du vil antageligvis gi spillet en kald skulder innen tre svært intetsigende timer har passert.

Dette blir rett og slett for tynt, og for enkelt.

Les hele anmeldelsen av Vancouver 2010 på Spillverket.no

Siste anmeldelser på Spillverket:

Dante's Inferno - Ganske hyggelig i Helvete

Divinity 2: Ego Draconis - Flambert orkekjøtt er en god ting

Les også disse sakene:

Vil ha reklame i sportsspill

Endelig kommer Alan Wake

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon