Ønsker debatt om "Myra"

–Myra kan brukes til mye – det kan vi godt ta en diskusjon på, sier Knut Braaten (Ap) – her med datter Iselin. Foto: Kristin Tufte Haga

– "Myra" kan brukes til mye mer – det bør vi diskutere med nærmiljøet, mener Kjelsås Ap.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.11.2008 kl 10:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: – Det har vært flere forslag om hva "Myra" kan brukes til. Bør den rustes opp til et mer parkliknende område med benker? Kanskje et aktivitetssted som inkluderer idrett for flere grupper enn fotball – også for utviklingshemmete?

– Antall beboere i "Myras" nærmiljø har økt veldig i løpet av de siste årene. Nå kan vi samles og diskutere en flerbruk av Kjelsåsmyra, sier bydelsutvalgsmedlem (BU) og selv Kjelsås-beboer, Knut Braaten (Ap).

Forebygge hærverk

– En flerbruk av "Myra" vil kanskje også kunne være med på å forebygge ramponering av området. Mer bruk av "Myra" vil bety mindre tid å ødelegge på, sier Braaten, og viser blant annet til ramponering av Kjelsås fotballgruppes leskur ved grusbanen.

– Natteravnene i regi av Engebråten skole, har også nevnt at de treffer på ungdom på slike mørke avsidesliggende steder, når ravnene er ute og patruljerer, sier Braaten.

Åpent møte

– På nyåret kommer Kjelsås Ap til å invitere til et åpent møte, hvor vi sammen kan diskutere forskjellige forslag og eventuell videre fremdrift av en flerutvikling av "Myra", sier Braaten.

Og da er det bare å legge de små grå i den kreative tenkeboksen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse