Annonse: Amfi Ullevaal

Ønsker velkommen til helt nytt bakeri

Helt nyoppusset, og stort utvalg hos Baker Hansen på Amfi Ullevaal. Her ønsker Astrea Kustås (20) velkommen.

Populære Baker Hansen på Ullevaal har gjennomgått full «makeover».

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.02.2018 kl 11:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: Baker Hansen

Åpningstider:
Mandag-fredag 8-19
Lørdag 9-18

Telefon: 94 02 32 32

– Vi lager byens beste kaffe, synes vi. Vi har et godt tilbud av påsmurte varianter, ved siden av det gode utvalget av brød og kaker, sier daglig leder Erik Nordbrenden.

Baker Hansen baker ferske glutenfrie brød og bakevarer hver eneste dag, med unntak av søndag. Varene kan kjøpes i alle Baker Hansens bakerikafeer og i nettbutikken. Ved bestilling i nettbutikken vil bestillingsfristen være to dager.

Baker Hansen er etablert på bedriftsmarkedet når det gjelder levering av brød og kaker, samt påsmurt og annen catering til ulike arrangementer.

For bestilling av kaker, møtemat, catering, brød og annet – ta kontakt med butikken direkte: stadion@bakerhansen.no

AMFI ULLEVAAL: – Alle er veldig positive til den nye utformingen på butikken. Vi er fortsatt i de samme lokalene, men når det er nytt, er det jo fresht også. Vi brukte cirka tre uker, med nyåpning 7. februar, sier Erik Nordbrenden (53), daglig leder for Baker Hansen på AMFI Ullevaal.

Se bildet større

Erik Nordbrenden ønsker velkommen til nyoppussede baker hansen på Amfi Ullevaal.

I den anledning nevner han også andre fordeler du har som kunde hos den anerkjente merkevaren. Flere ganger daglig får Erik & co nemlig påfyll av bakverk.

– Vi mottar varer fra et helt nytt bakeri på Grini næringspark. Vi får ferske leveranser derfra to-tre ganger om dagen, sier den daglige lederen.

Butikksjefen snakker varmt om den hjemmekoselige stemningen som nå har inntatt utsalgsstedet.

Se bildet større

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

Her kan du med trygghet for eksempel ta med deg rykende ferske brød hjem, så vel som å slå deg ned og nyte en kopp kaffe og deilig bakst.

– Vi er veldig fornøyd med det vi har gjort: Kassen vår kommer mye nærmere kundene, som kommer rett inn i vareutvalget. Vi har dessuten fått sitteplasser som gjør det muiig å sitte ved vinduet, men også en stille og rolig plass i bakenden av lokalet, sier 53-åringen.

Se bildet større

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

– Et forbilde

Han forteller videre om merkevaren Baker Hansen og suksessfaktorene som andre bakerier har tatt lærdom av.

– Vi er et kvalitetsbakeri - ikke minst et håndverksbakeri - som lager alle brød og bakevarer for hånd. Det er kvaliteten på varene som er vår styrke, for å si det sånn, sier Erik.

Se bildet større

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

– Hva sikter du spesifikt til, da?

– Alt fra våre velkjente brød til den generelle kvaliteten på bakevarene. Nå har vi også fått et eget glutenfritt bakeri, og vi er vel de eneste i Oslo som kan levere glutenfrie bakevarer. Ferske - hver eneste dag - her på AMFI Ullevaal, sier mannen som egentlig er byggmester - men som har opparbeidet en stor porsjon kunnskap om baking etter 22 år i bransjen.

– Hvor stolt er du er du av nyåpningen her på Ullevaal?

– Uten tvil stolt! Det har blitt bra, vi synes bakeriet fremstår fresht. Oppussingen som sådan er vi veldig godt fornøyd med. Det tar selvfølgelig litt tid å bo seg inn i huset her, men det går bedre og bedre, sier Erik - og er glad for tilbakemeldingene han har fått etter totalforandringen.

– Nå er vi helt nyoppusset, og fremstår som en helt ny butikk sammenlignet med det vi hadde tidligere, sier Erik i det han akkompagnert med velduftende bakevarer hilser gjestene velkommen.

Se bildet større

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

Gode råd til hjemmebakerne

Avslutningsvis ønsker vi å få rede på hvordan Ola og Kari Nordmann kan bli bedre hjemmebakere, og vil vite hvilke feil som oftest gjentas når det gjelder baking.

– Det er uten tvil i stekeprosessen. Vi har et grovt speltbrød, som det er lite gjær i. Det elter og hever vi to ganger, og tilfører litt fuktighet i stekeprosessen, som vi nesten er nødt til å ta ut på sekundet.

– Akkurat denne prosessen er vel den største utfordringen til hjemmebakeren, som ikke er helt sikker på hva ovnen skal stå på, eller hvor lenge baksten skal stå inne i stekeovnen, sier Erik, og beskriver en situasjon mange kjenner seg igjen i.

– Noen ganger blir brødet rått inni, andre ganger svidd eller flatt. Det er en håndverkskunst, og det er en kunst å lage skikkeiige bakevarer, sier Erik.

Se bildet større

Sitteplasser både inne og ute.

Les mer på Baker Hansens nettsider!

Se AMFI Ullevaals nettsider!